Hoppa till innehåll
Jobandtalent logotyp

Fastighetstekniker till Pema Partner i Linköping

Ansök nu
OM PEMA PARTNER

Pema Partner är ett fullserviceföretag inom anläggnings- och fastighetstjänster. Vi skapar hållbar nytta via fyra verksamhetsområden: Energieffektivisering, Fastighetsförvaltning, Arenaservice och Utemiljö. Med lång erfarenhet, expertkompetens, engagerade medarbetare och modern maskinpark bidrar vi till attraktiva fastighetsbestånd och tydlig affärsnytta för våra kunder.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en serviceinriktad och driven fastighetstekniker till Linköping.

Vi växer och är nu i behov av en fastighetstekniker till. I tjänsten ingår mycket eget arbete med ansvar och nära kontakt med övriga medarbetare och våra kunder. Vi söker nu dig som vill jobba i en utvecklande miljö med stor variation i arbetsuppgifter. Du kommer bland annat jobba med drift, skötsel och underhåll av fastigheter. Man har ett heltäckande ansvar för sina tilldelade fastigheter. Man kommer utföra både felavhjälpande underhåll samt tillsyn och skötsel av fastigheterna. Det finns även möjlighet till en del projektledning för rätt person. Hos oss erbjuds du ett givande och utvecklande arbete där fokus är att bistå våra kunder på bästa möjliga sätt. På Pema Partner finns stora möjligheter att utvecklas och klättra i karriären.
DINA KVALIFIKATIONER
  • Vara mycket praktiskt lagd och ha goda kunskaper i fastighets- och anläggningsunderhåll.
  • Arbetslivserfarenhet från arbete av tekniskt inre- som yttre underhåll av fastigheter.
  • B-körkort är ett krav
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper så som att du ska vara engagerad, pålitlig och ha bra samarbetsförmåga med starkt kundfokus. Du bör även tycka om att arbeta i team och vara bekväm i att både arbeta själv och tillsammans med andra.

Meriterande
  • Kunskaper i ventilation/VS är meriterande
DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen bör du som person vara noggrann, initiativtagande, ansvarsfull samt ha kvalitetskänsla och god samarbetsförmåga. I ditt arbete träffar du många olika människor så det krävs att du är serviceinriktad och har ett öppet och utåtriktat förhållningssätt. Eftersom vi är ett sammansvetsat gäng har varje individ ett ansvar för stämningen på arbetsplatsen så därför bör du som söker vara social, engagerad och trivas med att träffa nya människor i din arbetsroll.

Ansökan

Tjänsten är heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning med placeringsort i Linköping.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag är fredagen den 30 Juni. Intervjuer kommer ske löpande så tvekan inte att söka om du är intresserad.

Har du frågor kring tjänsten? Tveka inte då på att höra av dig till Henrik Joxell:
Mail: henrik.joxell@pemapartner.se
Tlf: 073-582 58 96

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 juni 2023 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren


Om oss:


Jobandtalent är ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige omsätter vi 1,8 miljarder SEK och sysselsätter årligen över 10 000 personer, vilket gör oss till det sjunde största bemanningsföretaget.

Företaget startades år 2009 i Spanien och är idag verksamma i Sverige och Norge, på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare