Hoppa till innehåll
Ictech logotyp

Konsultchef till Ictech i Linköping

Ansök nu
Lockas du av att arbeta nära och inspirera människor? Är du redo att vara en nyckelspelare i utvecklingen av vårt regionkontor i Linköping? Då är rollen som Konsultchef på Ictech perfekt för dig!

Information om tjänsten:
Ictech är ett teknik- och konsultbolag som öppnade upp sitt regionkontor under 2020 i Linköping. Företaget sitter i nya lokaler i Ebbepark som kommer att utgöra basen för denna roll, här sitter även ett flertal konsulter när de inte är på plats ute hos kunderna. Uppdragen är primärt fokuserade inom mjukvaru- och systemutveckling och sträcker sig över längre tid.

Här erbjuds du chansen att bidra till företagets fortsatta tillväxt och tillsammans med ditt konsultteam vara med i utveckling av den senaste teknologin. Utöver en dynamisk arbetsmiljö där du själv har friheten att styra över ditt arbete erbjuds du en arbetsplats som värdesätter att ha kul på jobbet - tillsammans.

Arbetsuppgifter:
Som konsultchef hos Ictech blir du en viktig del av stabsfunktionen. I rollen kommer du att arbeta med hela rekryteringskedjan, från att söka upp potentiella konsulter och sälja in företaget till att förhandla avtal och följa upp de konsulter som ingår i ditt team. En annan mycket viktig del är att du kommer att ha personalansvar för en engagerad grupp tekniskt kompetenta konsulter. Dina dagar kan bland annat inkludera möten med nya kunder, presentationer av företagets lösningar och strategisamtal med ledningsteamet. Möjligheten finns att anpassa rollen utifrån dig som individ och dina erfarenheter samt intresseområden.

Vi söker dig som:
I denna rekrytering ligger fokus på att hitta rätt person med tillhörande egenskaper för uppdraget. Således kan din bakgrund variera. Vi tror att du antingen har erfarenhet av rekrytering inom teknikområdet, alternativt en ingenjörsbakgrund. Vi ser gärna att du har erfarenhet från konsultförsäljning, men det är inget krav för tjänsten. Rollen kommer att anpassas utifrån dig och din erfarenhet, en stående del oavsett bakgrund är personal- och kundansvaret. Vi söker dig som:
  • Är social, engagerad och lösningsorienterad
  • Är självgående och har förmågan att självständigt prioritera och strukturera upp ditt arbete
  • Vill vara en ambassadör för Ictechs varumärke i regionen
  • Visar stort engagemang och lyhördhet för de konsulter du ansvarar över
  • Är affärsdriven och har förmågan att skapa nya, samt vårda befintliga kundrelationer
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Ictechs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till felicia.engvall@pn.se
Mer info
Kontaktperson
Felicia Engvall
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
04 okt. 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare