Transportbilssäljare

Transportbilssäljare

Vi på Holmgrens Bil i Linköping växer och behöver nu utöka vårt fantastiska säljteam med en grym Transportbilssäljare! Har du etablerad säljerfarenhet och är redo för nya möjligheter? Då kan du vara rätt person för oss

Om dig
För att vara en framgångsrik säljare hos oss ser vi att du har en stark drivkraft att hjälpa våra kunder till ett bättre liv. Du är en teamspelare som skapar arbetsglädje och lägger stort fokus på resultat och affärsmässighet. Som person drivs du av att bygga och bevara relationer både med kollegor och kunder. Du är bra på problemlösning som i sin tur skapar mervärde och du tar ansvar för att planera din tid på bästa sätt. Vi ser även att du som söker har tidigare erfarenhet av försäljning och är engagerad genom din nyfikenhet och vilja att utmana dig själv. B-körkort är ett krav.

När vi rekryterar lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och väger in dessa tillsammans med dina tidigare erfarenheter och kompetenser.

Om jobbet
Som säljare på Holmgrens Bil får du möjlighet till att sikta mot toppen genom att skapa dina egna affärsmöjligheter. Du arbetar mot uppsatta mål och ger kunderna en förstaklassig upplevelse.Tillsammans med ditt team sköter du allt från första kundkontakt till inbytesprocess, avtalsskrivning, leverans och uppföljning. Du planerar, genomför och följer upp försäljning av nya och begagnade fordon, tillbehör och tjänster som finansiering, serviceavtal och försäkringar.

Omfattning: Heltid, 100%
Arbetstider: Enligt schema

Placeringsort: Linköping
Tillträde: Enligt överenskommelse

Vad Holmgrens Bil erbjuder
Holmgrens Bil erbjuder en spännande arbetsplats som bygger på sunda värderingar i en händelserik bransch. Vårt varumärkeslöfte Vi bryr oss och våra kärnvärden glädje, respekt, ansvar och sparsamhet genomsyrar allt vi gör och står för. Den riktar sig inte bara till våra kunder, utan i allra högsta grad även till alla våra medarbetare. Hos oss finns det möjligheter till både personlig och karriärmässig utveckling. Holmgrens Bil erbjuder dessutom en rad personalförmåner, allt ifrån friskvårdsbidrag till möjligheten att nyttja en fjällstuga i Björnrike. Som anställd hos oss kan du känna dig trygg- vi är anslutna till kollektivavtal!

Läs gärna mer om oss här.

Ansökan
Ansöker gör du genom att ladda upp ditt CV senast 5 februari 2023, vi ser gärna att du också skickar in en kort video där du presenterar dig själv. Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta säljchef Fraidon Dawood på mejl fraidon.dawood@holmgrensbil.se

Välkommen med din ansökan
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 5 feb 2023 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

En av Sveriges största privata bilhandlare som idag drivs av tredje generationen Holmgren. Holmgrens Bil finns på 13 orter och totalt 15 anläggningar. Vi erbjuder allt från service till fritidsfordon och mobilitetstjänster.