Hoppa till innehåll
HKScan logotyp

Underhållstekniker till HKScan!

Ansök nu
Är du tekniskt lagd och har en utbildning inom automation/el? Drivs du av tekniska utmaningar? Då kan detta spännande jobbet där du får arbeta med industrimaskiner och robotautomation på HKScan vara något för dig. Sök tjänsten redan idag då urvalet sker löpande!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med HKScan en tekniker. För att klara av tjänsten erbjuds du en gedigen introduktion. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos HKScan under 6 månader.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och HKScans önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Arbetsuppgifter och arbetstider
Du kommer att arbeta på HKScans underhållsavdelning där dina arbetsuppgifter är att underhålla, reparera maskiner och robotar i en produktionsmiljö. Som underhållstekniker är arbetsuppgifterna varierande och både stora och små reparations- och servicejobb kan förekoma. Du kommer exempelvis att:
  • Utföra förebyggande underhåll enligt schema
  • Felsöka maskinutrustning och elektriska/automatiserade system
  • Utföra reparationer i produktion och på verkstad
  • Rapportera arbeten i underhållssystem
  • Delta i förbättringsarbete och projekt
I rollen kommer du att arbeta tvåskift. Skift 1: måndag-fredag 06.00-15:00. Skift 2: måndag-torsdag 14:15-23:00.
Beredskap under helg kan förekomma.

Vi söker dig som
Vill ha ett utvecklande jobb och som stimuleras av tekniska utmaningar. Vi ser även att du har någon form av utbildning inom el/automation. Utöver teoretiska kunskaper är du också praktiskt lagd och är van vid att arbeta med händer och verktyg. Vi ser gärna att du har erfarenhet från praktiskt arbete med felavhjälpning och service av el eller industrimaskiner. Du har även en god datorvana och har goda kunskaper i svenska samt engelska.

Utöver detta tror vi att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos HKScan. Du är en lagspelarare då du kommer att arbeta i grupp. Du är även kommunikativ och vill hjälpa samt ta hjälp av andra för att lösa dina uppgifter. För rollen krävs det också att du trivs med självständigt arbete och är noggrann.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Linköping
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson
Amanda Sandén
Email
Område
Sista ansökningsdag
15 juli 2023 (39 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare