Underhållstekniker till HKScan!

Underhållstekniker till HKScan!

Är du tekniskt lagd och har en bakgrund inom teknik, automation eller el? Drivs du av tekniska utmaningar? Då kan detta spännande och omväxlande jobbet hos HKScan vara något för dig. Sök tjänsten redan idag då urvalet sker löpande!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med HKScan en tekniker. För att klara av tjänsten erbjuds du en gedigen introduktion. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos HKScan under 6 månader.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och HKScans önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Arbetsuppgifter och arbetstider
Du kommer att arbeta på HKScans underhållsavdelning och tillhöra ett team där din uppgift är att utföra service samt reparera maskiner och robotar. Som underhållstekniker är arbetsuppgifterna varierande och både stora och små reparations- och servicejobb förekommer. Du kommer exempelvis att:
  • Utföra förebyggande underhåll enligt schema
  • Felsöka utrustning
  • Utföra reparationer i produktion och på verkstad
  • Rapportera arbeten i underhållssystem
  • Delta i förbättringsarbete och projekt
På vardagar kommer du att arbeta tvåskift, antingen 06:00-15.30 eller 11:40-22:00. Längre fram kan även helgarbete förekomma.

Vi söker dig som
Vill ha ett utvecklande jobb, har ett tekniskt intresse och som stimuleras av tekniska utmaningar. Vi ser att du har en bakgrund inom el i form av utbildning. Utöver teoretiska kunskaper är du också praktiskt lagd och är van vid att arbeta med händer och verktyg. Det är meriterande om du har någon form av kunskap eller erfarenhet från robotbaserad automation, service och underhåll av el eller industrimaskiner.

Utöver detta tror vi att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos HKScan. Du är en lagspelarare då du kommer att arbeta tillsammans med din underhållsavdelning. Du är även lyhörd, vill hjälpa och ta hjälp av andra för att lösa dina uppgifter. För rollen krävs det också att du trivs med självständigt arbete.

START: Enligt överenskommelse, när kan du?
OMFATTNING: Heltid
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson Amanda Sandén
Email Mejla Amanda Sandén
Område Linköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 15 feb 2023 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!