Hoppa till innehåll
Hedin Mobility Group AB logotyp

Platschef Bilvaruhuset Linköping

Ansök nu
Hedin Bil-koncernen består av flera dotterbolag till Hedin Group. Genom våra dotterbolag bedriver vi försäljning och eftermarknad för motorbranschen. Vi brukar säga att vi har något för alla. Men egentligen är det ju bara en sak som är viktig: Vi har något för varje unik kund.

Att arbeta på Hedin Bil medför att vara en del av en tillväxtresa som vi vill att du ska vara med på. Du ska känna att du har inflytande att påverka både din egen och våra kunders möjligheter till framfart. Hedin Bil ska vara ett företag som ser dig och din potential att utvecklas och det ska självklart vara kul att arbeta med oss!

Hedin Helsingborg Bil AB söker nu en Platschef till vår anläggning Linköping Bilvaruhuset.

Under början av 2024 slår vi upp portarna till vår nybyggda Multibrand-anläggning som kommer ha ett strategiskt läge utmed E4:an och locka många kunder från stora delar av landet. Vilket innebär att en del av uppdraget är att bygga ett framgångsrikt team i en expansiv satsning.

Vår nuvarande anläggningen ingår i region Norra Småland och bedriver försäljning och servicemarknad för bilmärkena Jeep, Dodge, Alfa Romeo, MG, BYD, Hongqi och Isuzu. I din roll kommer du att ansvara för att verksamheten leds och utvecklas i linje med företagets affärsidé, mål, vision och riktlinjer. Det innefattar säkerhetsställande att arbetslagar, skydds- och arbetsmiljölagar efterföljs samt att kvalitet- och miljömål uppnås. Vidare kommer du ansvara över driften av anläggningen och det ekonomiska resultatet för bil-, reservdels- och verkstadsförsäljning.

Du kommer att ha personalansvar för våra medarbetare vilket innefattar både avdelningschefer och övriga tjänstemän. Rollen kräver att leda och motivera personalen till ett effektivt team. I din roll ingår resursplanering, rekrytering vid behov och säkerhetsställande att rätt kompetens finns på anläggningen. Det är viktigt att bedriva ett aktivt ledarskap där du följer upp mål och prestationer. Du rapporterar till regionens företagschef Thomas Lindquist.

Din profil

Vi söker dig som gillar utmaningar och brinner för att vara med och bygga upp och utveckla en verksamhet. För att lyckas har du ett stort eget driv, är säljande och mycket resultatdriven och älskar att bygga verksamheter i ett högt tempo. Du har flera års erfarenhet av en ledarroll och det är mycket meriterande om du tidigare har arbetat inom bilbranschen. Du motiveras av utmaningar, har drivkraft samt en god strukturell förmåga. Vidare har du ett sinne för ordning och reda samt innehar ett affärsmässigt tänk. Inte minst besitter du en förmåga att motivera dina anställda och få dem att gemensamt arbeta utefter Hedin Bils vision - att bli branschens ledande bilföretag med de bästa produkterna och den bästa servicen.

B-körkort fordras och du ska behärska svenska i både tal och skrift.

Vi erbjuder

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort och expansivt företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av våra värderingar trygghet, trovärdighet och tillgänglighet. Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottssemester, extra föräldralön och ett friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer om oss på vår hemsida www.hedinbil.se.

Anställningen är på heltid med sex månaders provanställning.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 juni 2023 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hedin Mobility Group är en av Europas största privatägda mobilitetsleverantörer. Hedin Mobility Group tillhandahåller försäljning av nya och begagnade person-, transport- och lastbilar samt servicemarknadstjänster till både privat- och företagskunder. Koncernen sysselsätter fler än 6 300 personer och har cirka 240 anläggningar i åtta länder. Hedin Mobility Group representerar cirka 40 varumärken och är importör/distributör för ett antal märken på flera europeiska marknader. Koncernens verksamhet omfattar därtill grossistverksamhet inom däck och reservdelar, hyrbilsbolaget Mabi Mobility AB, privatleasingbolaget Car to Go Sweden AB, företagsleasingbolaget Unifleet AB samt delägarskap i Pendragon PLC och iMove AS.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare