Hoppa till innehåll
Hedin Mobility Group AB logotyp

Framtidens Tekniker Jaguar & Land Rover

Ansök nu
Hedin Bil-koncernen består av flera dotterbolag till Hedin Group. Genom våra dotterbolag bedriver vi försäljning och eftermarknad för motorbranschen. Vi brukar säga att vi har något för alla. Men egentligen är det ju bara en sak som är viktig: Vi har något för varje unik kund.

Att arbeta på Hedin Bil medför att vara en del av en tillväxtresa som vi vill att du ska vara med på. Du ska känna att du har inflytande att påverka både din egen och våra kunders möjligheter till framfart. Hedin Bil ska vara ett företag som ser dig och din potential att utvecklas och det ska självklart vara kul att arbeta med oss!

Framtidens Tekniker Jaguar och Land Rover

Om rollen

Vi söker nu en fordonstekniker för en spännande och utmanande roll i vår helt nya verkstad! Vi söker en erfaren och passionerad fordonstekniker som kan ta vår nya verkstad till nästa nivå. Som en av våra tekniker kommer du att ha en avgörande roll i att säkerställa att våra kunder får den bästa möjliga servicen och att deras fordon fungerar optimalt.

Din profil

Vi söker någon med följande kvalifikationer:
  • Yrkesutbildning i bilteknik eller liknande utbildning eller erfarenhet
  • Erfarenhet av att arbeta med olika bilmärken och modeller
  • Starka felsöknings- och problemlösningsförmågor
  • Förmåga att arbeta självständigt och som en del av ett team
  • En passion för bilar och teknik
  • Utan tvekan hög integritet, ärlighet och etik
Krav på minst behörighet B-körkort

Vi erbjuder

Som en del av vårt team erbjuder vi dig:
  • En konkurrenskraftig lön och förmåner
  • En rolig och utmanande arbetsplats med möjlighet till personlig och yrkesmässig utveckling
  • Att jobba med de senaste verktygen och teknologierna i vår toppmoderna verkstad
  • Ett team av duktiga och erfarna tekniker att lära av och samarbeta med
Välkommen med din ansökan!

Vi är stolta över att öppna vår helt nya verkstad och letar efter de bästa kandidaterna att bli en del av vårt team. Om du tror att du är den bästa kandidaten för den här rollen, tveka inte att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson
Diar Hamidi
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 sep. 2023 (117 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hedin Mobility Group är en av Europas största privatägda mobilitetsleverantörer. Hedin Mobility Group tillhandahåller försäljning av nya och begagnade person-, transport- och lastbilar samt servicemarknadstjänster till både privat- och företagskunder. Koncernen sysselsätter fler än 6 300 personer och har cirka 240 anläggningar i åtta länder. Hedin Mobility Group representerar cirka 40 varumärken och är importör/distributör för ett antal märken på flera europeiska marknader. Koncernens verksamhet omfattar därtill grossistverksamhet inom däck och reservdelar, hyrbilsbolaget Mabi Mobility AB, privatleasingbolaget Car to Go Sweden AB, företagsleasingbolaget Unifleet AB samt delägarskap i Pendragon PLC och iMove AS.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare