Hoppa till innehåll
Ansök nu
I början av Q1 2024 ör det äntligen dags att flytta in i våra nybyggda lokaler i Linköping! Just nu håller vi för fullt på med byggnation och så att den snart står redo för att fyllas med förväntansfulla medarbetare och härliga bilar.

Hedin Bil-koncernen består av flera dotterbolag till Hedin Group. Genom våra dotterbolag bedriver vi försäljning och eftermarknad för motorbranschen. Vi brukar säga att vi har något för alla.

Att arbeta på Hedin Bil medför att vara en del av en tillväxtresa som vi vill att du ska vara med på. Du ska känna att du har inflytande att påverka både din egen och våra kunders möjligheter till framfart. Hedin Bil ska vara ett företag som ser dig och din potential att utvecklas och det ska självklart vara kul att arbeta med oss!

Om rollen

På vår anläggning Linköping Bilvaruhus behöver vi utöka med två elbilstekniker. Ert fokus kommer vara att arbeta med felsökningar, motorservice, underhåll samt reparationsarbeten. Ni kommer främst att arbeta med bilmärkena MG, BYD och Hongqi. Vi ser att uppdraget till stor del kommer infatta kundservice och kundbemötande, vilket ställer krav på socialkompetens. Ni bemöter era kunder och kollegor på ett professionellt sätt och ansvar för att bygga långsiktiga relationer.

På vår anläggning Linköping Bilvaruhus arbetar idag 11 kollegor varav 4 tekniker. Vi är ett sammansvetsat gäng som värdesätter gott samarbete och högt i tak.

Din profil
  • Fordonsteknisk utbildning samt några års erfarenhet inom mekaniskt arbete.
  • Tidigare erfarenhet av felsökning och servicearbete.
  • Du är en problemlösare och är serviceinriktad.
  • Goda kunskaper i Svenska och Engelska, i tal och skrift.
  • God datorvana.
  • B-körkort
Det viktigaste är ditt engagemang och attityd att vilja utvecklas i rollen som elbilstekniker. Som person värdesätter vi att du är positiv, målmedveten och ser möjligheter snarare än hinder. Du bör vidare vara noggrann, praktisk lagd och ha förmågan att anpassa dig till nya situationer.

Vi erbjuder

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort och expansivt företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av våra värderingar trygghet, trovärdighet och tillgänglighet. Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottssemester, extra föräldralön och ett friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer om oss på vår hemsida www.hedinbil.se.

Vi söker två elbilstekniker på heltid med sex månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 maj 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hedin Mobility Group är en av Europas största privatägda mobilitetsleverantörer. Hedin Mobility Group tillhandahåller försäljning av nya och begagnade person-, transport- och lastbilar samt servicemarknadstjänster till både privat- och företagskunder. Koncernen sysselsätter fler än 6 300 personer och har cirka 240 anläggningar i åtta länder. Hedin Mobility Group representerar cirka 40 varumärken och är importör/distributör för ett antal märken på flera europeiska marknader. Koncernens verksamhet omfattar därtill grossistverksamhet inom däck och reservdelar, hyrbilsbolaget Mabi Mobility AB, privatleasingbolaget Car to Go Sweden AB, företagsleasingbolaget Unifleet AB samt delägarskap i Pendragon PLC och iMove AS.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare