Hoppa till innehåll
Hedin Mobility Group AB logotyp

Däckansvarig/Montör Mercedes-Benz i Linköping däckverkstad

Ansök nu
I maj öppnar vi Sveriges största Mercedes-Benz anläggning och mest moderna hall i Linköping. Med en 9000 kvm stor lokal, fördelat på 3 våningar och med ett strategiskt läge utmed E4an kommer detta bli ett landmärke. Ett showroom fyllt med premiumbilar från Mercedes-Benz samt egen AMG-Lounge kommer att locka kunder från stora delar av landet. Ta chansen att bli en del av vårt team i nya lokaler och med härliga medarbetare.

Hedin Bil-koncernen består av flera dotterbolag till Hedin Group. Genom våra dotterbolag bedriver vi försäljning och eftermarknad för motorbranschen. Vi brukar säga att vi har något för alla. Men egentligen är det ju bara en sak som är viktig: Vi har något för varje unik kund.

Att arbeta på Hedin Bil medför att vara en del av en tillväxtresa som vi vill att du ska vara med på. Du ska känna att du har inflytande att påverka både din egen och våra kunders möjligheter till framfart. Hedin Bil ska vara ett företag som ser dig och din potential att utvecklas och det ska självklart vara kul att arbeta med oss!

Om tjänsten

Som teamledare kommer du att ansvara för driften av däckverkstaden. I ditt dagliga arbete så kommer du bl.a. att leda och fördela arbete, göra inköp, försäljning, ta hand om både våra interna och externa kunder m.m. Du kommer även att vara ute i verksamheten och hjälpa till med driften av verkstaden. Tunga lyft förekommer. Vi säljer även lösa däck, fälgar och kompletta hjul.

Vem är du?

Vi lägger stor fokus på både våra interna & externa kunder. Vi söker dig som är noggrann, ambitiös och som alltid strävar efter att överträffa kundens förväntningar. Du behöver vara strukturerad och noggrann i ditt arbete. Du har en stark drivkraft och trivs i en rörlig miljö med varierande arbetsuppgifter och högt tempo. Vi ser gärna att du har erfarenhet av däckbranschen och är van att arbeta såväl självständigt som i team. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang. Du som söker har utbildning inom fordonsteknik, däckbranschen eller liknande. B-körkort och god datorvana är ett krav.

Vi erbjuder

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort och expansivt företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av våra värderingar trygghet, trovärdighet och tillgänglighet. Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottssemester, extra föräldralön och ett friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer om oss på vår hemsida www.hedinbil.se.

Anställningen är på heltid med sex månaders provanställning.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson
Semir Ugljanin
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 maj 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hedin Mobility Group är en av Europas största privatägda mobilitetsleverantörer. Hedin Mobility Group tillhandahåller försäljning av nya och begagnade person-, transport- och lastbilar samt servicemarknadstjänster till både privat- och företagskunder. Koncernen sysselsätter fler än 6 300 personer och har cirka 240 anläggningar i åtta länder. Hedin Mobility Group representerar cirka 40 varumärken och är importör/distributör för ett antal märken på flera europeiska marknader. Koncernens verksamhet omfattar därtill grossistverksamhet inom däck och reservdelar, hyrbilsbolaget Mabi Mobility AB, privatleasingbolaget Car to Go Sweden AB, företagsleasingbolaget Unifleet AB samt delägarskap i Pendragon PLC och iMove AS.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare