Hoppa till innehåll
Hedin Bil logotyp

Transportbilsäljare

Ansök nu
Vill du vara med på en spännande tillväxtresa?
Hedin Bil består av ett gäng härliga, duktiga människor vars stora passion är fordon och fordonstjänster. Vi hjälper varandra, vi utmanar varandra och vi strävar tillsammans för att nå våra gemensamma mål. Med drivna, motiverade och engagerade medarbetare är det alltid roligt att komma till arbetet!

Hedin Bil-koncernen består av flera dotterbolag till Hedin Mobility Group. Genom våra dotterbolag bedriver vi försäljning och eftermarknad för motorbranschen. Vi brukar säga att vi har något för alla. Men egentligen är det ju bara en sak som är viktig: Vi har något för varje unik kund.

På Hedin Mobility Group arbetar idag cirka 8 000 medarbetare med verksamhet i 14 länder, det gör oss till en av Europas största mobilitetsleverantörer. Våra medarbetare är grunden till att Hedin Mobility Group växt framgångsrikt under många år. I koncernen finns många utvecklingsmöjligheter och vi vill att individer med rätt potential ska få möjlighet att växa med oss! Vi är stolta över att erbjuda våra kunder en högklassig service och ett brett utbud av bilar från ledande bilmärken.

Våra medarbetare är grunden till att Hedin Bil växt framgångsrikt under många år. Hos oss är sätter vi kunden främst - för att det som är bra för våra kunder i längden är bra för oss.

Vi på Hedin Bil Bilvaruhuset i Linköping söker nu en driven transportbilsäljare till begagnat- och nybilsförsäljning, som kan arbeta i högt tempo och bearbeta kunder på ett effektivt sätt. Vi kommer under kvartal 1 2024 flytta in i helt nya lokaler på 6500kvm i Mörtlösa området där vi kommer att driva en helt egen transportbilsavdelning. Som transportbilsäljare på Hedin Bil kommer du arbeta med försäljningen av transportbilar av ett flertal märken, bland annat Fiat, Isuzu och Dodge RAM. Det huvudsakliga målet är att, med en positiv och professionell inställning bygga långsiktiga kundrelationer.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera:
 • Aktiv bearbetning av befintliga och potentiella kunder
 • Kontakta företag och boka in möte och driva den egna affären
 • Sälj av transportbilar och tillhörande produkter och tjänster
 • Ansvara för hela säljprocessen från första kontakt till leverans och uppföljning.
 • Bygga och upprätthålla goda relationer med kunder och samarbetspartners.
 • Uppföljning av försäljningsmål och kundnöjdhet
Vi söker dig som har:
 • Tidigare erfarenhet av mötesbokning
 • Erfarenhet av försäljning
 • Erfarenhet av att arbeta i högt tempo
 • Goda kommunikationsfärdigheter och relationsbyggande färdigheter
 • Initiativtagande och en positiv attityd
 • B-körkort
 • Behärskar svenska i både tal och skrift
Vi erbjuder en spännande arbetsplats med högt tempo och en bra teamkänsla. Här får du möjligheten att vara med och bidra till vår fortsatta tillväxt samtidigt som du utvecklar dina egna kunskaper och färdigheter. Vidare får du möjlighet att arbeta med marknadsledande produkter i en utmanade roll i ett växande företag.

Anställningen är på heltid med sex månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön. Arbetstider löper efter ett rullande schema och helgtjänstgöring kan ingå.

Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottsemester, extra föräldrar lön och ett generöst friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer på vår hemsida www.hedinbil.se

Låter det som en spännande möjlighet? Skicka in din ansökan redan idag, vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 okt. 2023 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hedin Bil AB är ett dotterbolag till Hedin Mobility Group som är en av Europas största privatägda mobilitetsleverantörer.

Hedin Bil är en av Sveriges största marknadsplatser för fordon och fordonstjänster med 122 anläggningar runt om i landet och ca 2000 medarbetare. Visionen är att bli branschens ledande bilföretag med de bästa produkterna och den bästa servicen.

Hela koncernen sysselsätter fler än 8000 personer och har cirka 270 anläggningar i 14 länder. Hedin Mobility Group representerar över 40 varumärken och är importör/distributör för ett antal märken på flera europeiska marknader.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare