Hoppa till innehåll
Hedin Bil logotyp

Personbilsäljare Porsche

Ansök nu
Säljare Porsche Center Linköping


Hedin Performance Cars expanderar och invigde i Februari 2022 ett helt nytt Porsche Center i Linköping i form av en fullserviceanläggning. Det nya Centret är av senaste design enligt Porsches senaste koncept beläget utmed E4. Vi är återförsäljare av Porschebilar vilket är ett av de världsledande bilvarumärket inom premiumsegmentet. På vår anläggning erbjuds kunden försäljning av såväl nya som begagnade bilar. Bemanningen är på mellan 12-14 medarbetare fördelade över områdena försäljning, verkstad och reservdelar.


Om rollen
Som en del av vår satsning framåt söker vi efter en driven och engagerad personbilssäljare. Du kommer att arbeta med bilaffärer på hög nivå med försäljning av vårt fantastiska bilmärke Porsche - hela cykeln från inbyte till avtalsskrivning. Du kommer att sälja både nya och begagnade bilar och du guidar din kund genom våra produkter, provkörningar samt ger information om tillbehör och finansieringslösningar.
I din roll är det viktigt att bemöta kunder, skapa affärskontakter och säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet!

Din profil
Vi söker Dig som är driven och tar initiativ till affärer och som alltid har affärsmöjligheter i åtanke. Som säljare är du förtroendeingivande, disciplinerad och social med ett stort affärsmannaskap. Ett krav är att du har minst ett par års erfarenhet av försäljning och det är meriterande om du tidigare har arbetat med försäljning av premiumbilar. Vi förutsätter att du har ett högt driv och att du har kunskaper om hur man bearbetar och vårdar kundrelationer. Du är en självständig person, men har också lätt för att samarbeta. Det är viktigt att du har ett brinnande intresse för att göra affärer!
B-körkort fordras


Vi erbjuder


Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Sysselsättningsgraden är heltid och tjänsten innebär 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön.

Välkommen med din ansökan!
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!
   HEDIN PERFORMANCE CARS

   Inom bolaget Hedin Performance Cars har vi idag anläggningar i Göteborg, Borås, Jönköping, Linköping, Umeå och Halmstad. Med fokus på att leverera helhetslösningar för Porsche arbetar Hedin Performance Cars ständigt för att få Sveriges nöjdaste Porscheägare. Oavsett vilken Porsche du äger eller planerar att köpa, vill vi att du ska uppleva mycket körglädje, och det är vi här för att hjälpa till med. Vi är specialiserade på Porsche, och kommer guida dig rätt.

   Vi på Hedin Performance Cars älskar bilar, kundmötet och affärer! Vårt löfte till våra kunder är att leverera en av marknadens bästa produkter och service. För att nå våra mål har vi fantastiska medarbetare som alltid strävar efter att överträffa kundernas förväntningar. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och det är genom att arbeta tillsammans som vi växer. Med drivna, motiverade och engagerade medarbetare är det roligt att arbeta!
   Mer info
   Område
   Typ av anställning
   Sista ansökningsdag
   08 okt. 2023 (15 dagar kvar)
   Ansök nu

   Om arbetsgivaren

   Hedin Bil AB är ett dotterbolag till Hedin Mobility Group som är en av Europas största privatägda mobilitetsleverantörer.

   Hedin Bil är en av Sveriges största marknadsplatser för fordon och fordonstjänster med 122 anläggningar runt om i landet och ca 2000 medarbetare. Visionen är att bli branschens ledande bilföretag med de bästa produkterna och den bästa servicen.

   Hela koncernen sysselsätter fler än 8000 personer och har cirka 270 anläggningar i 14 länder. Hedin Mobility Group representerar över 40 varumärken och är importör/distributör för ett antal märken på flera europeiska marknader.

   Liknande jobb

   Fler från samma arbetsgivare