Hoppa till innehåll
Gocciani AB logotyp

Vi söker butiksansvarig/säljare till butiken i Linköping!

Publiceringsdatum
04 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Malin Andersson
Email
Vi söker butiksansvarig/säljare till butiken i Linköping!

PROFIL

Vi söker dig som är en social, engagerad, utåtriktad, noggrann, glad och målmedveten person som älskar att sälja, och det personliga mötet med kunden. Du har ett stort eget driv och är ansvarstagande. Du är flexibel och initiativtagande.

Arbetsuppgifter
Jobbet som butiksansvarig/säljare i vår Linköpingsbutik innefattar bland annat arbete med att möta och hjälpa kunder som besöker butiken, kassahantering, plocka upp och beställa varor, hantera kampanjer, samt andra förekommande uppgifter som hör till verksamhet- en. I dina arbetsuppgifter ingår att alltid ge bästa möjliga personliga service och att hitta de produkter kunden söker. Arbetet innefattar också att medverka på kvällsevent för våra kunder.

Du kommer även arbeta som utesäljare vilket omfattar uppsökande försäljning hos frisörer i ditt område där du etablerar en kontakt, säljer in företaget och våra egna varumärken i första hand. Arbetet innefattar även bland annat att marknadsföra vår hemsida/e-handel, Linköpingsbutiken och sälja in kurser i ditt område. Du kommer även vara Goccianis ansikte utåt i Norrköpingsområdet.

Är du den vi söker?

Krav
 • B-lörkort
 • Vana att arbeta med datorer.
 • Erfarenhet av försäljning
Meriterande
  • Erfarenhet inom frisörbranschen.
  • Goda datorkunskaper generellt och i program som Word, Excel.
  Övrig Information

  Arbetets omfattning: Heltid
  Plats: Linköping / Norrköping
  Ersättning: Enligt överenskommelse

  Tjänsten skall tillsättas snarast möjligt, så vänta inte för länge med din ansökan.

  Skicka din ansökan med CV och Personligt brev till
  jobb@gocciani.se med ämnderaden "Jag är bäst i linköping"

  Frågor om tjänsten?
  Kontakta vår HR-ansvarig Malin Andersson. malin.andersson@gocciani.se
   Gocciani AB logotyp
   Sök jobbet
   Ansök senast
   01 september 2024 (39 dagar kvar)

   Om arbetsgivaren

   Gocciani är en helhetsleverantör av produkter inom hår-, hud- och kroppsvård. Vi finns på elva platser runtom i landet, inklusive en lagerbutik som också sköter vår e-handel. Vi har erfarenheten och kunskapen efter mer än 25 år av framgångsrikt och målmedvetet arbete - ett förtroende som håller över tid. Vi erbjuder de största varumärkena på marknaden tillsammans med exklusiva agenturer som Luxury Hair Pro, Design.me, Kemon och Indola. För oss på Gocciani är helheten viktigast. En helhet som ger kunden produkter av högsta klass, snabb leverans och service, utbildning och inspiration samt flexibla villkor. Vi har även tre större showroom för salongsinredning.