Hoppa till innehåll
Fritidsfordon Öst AB logotyp

Kundmottagare Husbilar/Husvagnar

Vill du arbeta i en expansiv bransch med goda framtidsutsikter ? Vi är Östergötlands ledande försäljare av fritidsfordon med försäljningsställe centralt på Tornby i Linköping där vi är återförsäljare av husbilar och husvagnar från KABE och Adria.

Vi behöver nu förstärkning till vårt servicecenter i Linköping. Vi söker en kundmottagare som kommer att vara lite av "spindeln i nätet" på vår verkstad. Tjänsten innefattar kundkontakter, kundmottagning, bokningar av verkstadsarbeten men även vissa administrativa uppgifter såsom garantiansökningar och försäkringsanmälningar. Goda förtjänstmöjligheter för rätt person !

Vi söker en utåtriktad person med egen drivkraft som vill vara med och driva vår verksamhet framåt. Du bör vara bra på att planera och organisera och prioritera på ett effektivt sätt. Du bör även vara lösningsorienterad med förmåga att skapa goda relationer. Vi förutsätter även att du är tekniskt intresserad och har viss datavana. Då tjänsten innebär mycket kundkontakter krävs att du behärskar svenska bra i såväl tal som skrift.

Tidigare erfarenhet från fordonsbranschen eller liknande är meriterande. Det är även tidigare erfarenhet av husbilar eller husvagnar.

Då vi är en arbetsplats med övervägande manliga anställda ser vi gärna kvinnliga ansökanden. Vi går igenom inkomna ansökningar löpande så vänta inte med att skicka in din !

Vi tar endast emot ansökningar via mail till ansokan@fritidsfordonost.se

Välkommen med din ansökan
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Med placering centralt i Linköping på Tornby-området har vi vårt servicecenter med såväl försäljning, kontor samt Verkstad. Vi är återförsäljare av husbilar samt husvagnar från KABE respektive Adria.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare