Hoppa till innehåll

Systemingenjör till Innovativt Bolag inom Medtech!

Är du en IT-intresserad ingenjör som gillar att ta dig an komplexa uppgifter och utmaningar? Vill du vara med på en spännande resa mot att förenkla och förbättra arbetet för vårdgivare världen över? Se då hit! Hos vår kund får du chansen att spela en central roll i arbetet med att skapa ett tryggare och friskare samhälle. Välkommen in med din ansökan - vi tillämpar löpande urval.

Om tjänsten:
Friday söker nu för kunds räkning en driven och engagerad Systemingenjör. Vår kund är en världsledande aktör av innovativa lösningar för medicinsk IT och cybersäkerhet. Genom att leverera IT-system för hantering av medicinska bilder och patientinformation förenklar de vårdarbetet hos över 2000 vårdgivare - i Sverige såväl som globalt. Därutöver verkar bolaget inom cybersäkerhet och avlyssningssäker kommunikation och stödjer därför också försvar, myndigheter och samhällskritiska funktioner. På kontoret i Linköping finner du ett härligt gäng som kontinuerligt samarbetar inom och mellan avdelningarna mot ett och samma mål; att förenkla och utveckla arbetet för de som gör världen till en friskare och säkrare plats. Här kombineras en härlig vardag fylld av skratt, med en mycket dedikerad inställning till arbetet. På leveransavdelningen i Linköping välkomnas du som vill spela en avgörande roll i systemutformningen, samtidigt som du också håller kunden i handen genom projektets gång.

Arbetsuppgifter:
I rollen som Systemingenjör hos vår kund kommer du ingå i ett sammansvetsat team bestående av projektledare, applikationsspecialister och ytterligare systemingenjörer som tillsammans välkomnar dig i din nya roll med stöttning och support. Ditt främsta ansvarsområde innefattar installationer och konfigurationer av de medicinska IT-lösningarna. I arbetet med komplexa databaser, virtuella servrar, molnlösningar och integrationer mellan de olika systemen kommer du som drivs av att vända problem till möjligheter och lösningar premieras högt. I tätt samarbete med dina kollegor tar ni fram de bästa lösningarna för varje skräddarsydda projekt. Detta innebär att du också kommer föra en tät dialog med kunder och andra aktörer där du säkerställer att ni genom projektens gång går i samma linje mot satta mål. Av denna anledning väntas du vara en problemlösande medspelare som ser samarbetet som en naturlig del i det dagliga arbetet.

Rollen kan hanteras från någon av enheterna i Linköping, Stockholm eller Örebro.

Vi söker dig som:
 • Innehar en avklarad kandidat-/masterutbildning inom medicinteknik, teknisk fysik eller annat relevant ingenjörsområde.
 • Besitter ett genuint IT-intresse.
 • Obehindrat talar och skriver på både svenska och engelska då språken kommuniceras i rollen.
Det är inte ett krav, men meriterande om du:
 • Tidigare arbetat i en motsvarande roll.
 • Har erfarenhet från sjukvården eller medtech.
 • Tidigare har jobbat i Windows Server, MS SQL och/eller Active Driectory.
Därutöver kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet och vi tror att du som går in i rollen som Systemingenjör hos vår kund är en nyfiken person som med engagemang och intresse vill utvecklas både tekniskt och socialt. Genom att rollen innefattar att söka efter bästa möjliga lösningar tror vi att du är en analytisk person som kan ta dig an problem på olika nivåer. Med stora kontaktytor och ett gediget ansvar för kundrelationen ser vi dessutom att du är en kommunikativ person som lyssnar in och svarar an med tydlighet och effektivitet.

Om anställningen:
Detta är en direktanställning vilket innebär att du blir anställd hos kundbolaget från dag ett.

Övrig info:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Omgående
 • Placering: Linköping, alt. remote.
 • Rekryteringsansvarig: Hanna Lind, hanna.lind@friday.se
 • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om Friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag.

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
15 dec. 2023 (15 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb