Hoppa till innehåll

Second Line Support till Saab i Linklöping!

Vi söker en engagerad och nyfiken Second Line Support som är redo att ta nästa steg i sin IT-karriär hos Saab Aeronautics i Linköping. Här är din chans att vara en del av ett dynamiskt team som ständigt utmanar sig själva för att förbättra och utveckla deras IT-tjänster. Vi letar efter någon med ett genuint IT-intresse och uppmuntrar driv, engagemang och nyfikenhet. Välkommen in med din ansökan - vi tillämpar löpande urval!

OM TJÄNSTEN:
Här är din chans att bli en del av Saab Aeronautics IT och vara en del av deras spännande resa. Som Second Line Support kommer du att vara en viktig del av Saabs IT-support team och kommer b.la. arbeta med support och hantera en bred skala av IT-relaterade ärenden, inklusive äldre interna system på Saab.

Du kommer att ha en betydande roll i teamet där du är lite av en "problem solver," vilket innebär att du kommer att ta itu med en mängd olika ärenden, från enklare lösenordshanteringsproblem till mer avancerad felsökning på nätverk och hårdvara. Du kommer också att hjälpa användare att förstå och åtgärda mer komplexa applikationer. Fokuset ligger på att hantera incidenter, requests och övervakningslarm. Kommunikationen sker främst via mejl och ärendehanterings- och övervakningssystem som ServiceNow och Jira, telefonkontakt kan förekomma. I rollen som Second Line Support finns det goda möjligheter för framtida karriärsutveckling inom IT på Saab Aeronautics och under de första månaderna kommer du att få djupgående kunskap om deras system och processer.

VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en bred kunskap och förståelse för IT och data.
 • Är intresserad av IT och vill utvecklas inom området.
 • Har erfarenhet av operativsystemet Linux.
 • Har möjlighet att hantera ärenden i ärendehanteringssystem som ServiceNow och Jira.
 • Är inte rädd för att ta initiativ och komma med förbättringsförslag.
 • Behärskar engelska och svenska flytande, då båda språken kommuniceras internt och externt.
Eftergymnasial utbildning inom exempelvis systemvetenskap är meriterande, men inte ett krav. Vi välkomnar också sökande med en stark IT-intresse och erfarenhet inom området. Vidare kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet och för att trivas i rollen tror vi att du har ett stort tekniskt intresse. Du uppskattar att arbeta med den senaste tekniken och hänga med i branschens utveckling, samtidigt som du kan se ett värde av historisk teknik. Du är en person som är noggrann och en problemlösare. Arbetet ställer krav på att du har ett serviceinriktat förhållningssätt, att du är nyfiken och utåtriktad.

OM KUNDFÖRETAGET:
SAAB är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är runt 19 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling. Kunden ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Företag respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Saab och vår sida är att du efter 6-12 månader blir direktanställd hos dem.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
 • Placering: Linköping
 • Rekryteringsansvarig: Elin Samuelsson
 • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?

Fler jobb från samma arbetsgivare