Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Junior Applikationsspecialist till Bolag i Linköping!

Ansök nu
Tar du examen till sommaren och vill bli en del av ett väletablerat bolag som ständigt strävar efter att ligga i framkant för vad som är tekniskt möjligt? Vi söker dig som vill arbeta i en koordinerande roll med ekonomisystem för budgetering och debitering. Välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN:
Friday söker för en kunds räkning en applikationsspecialist som kan arbeta både brett och koordinerade med vår kunds ekonomisystem för budgetering och debitering av IT-tjänster. I rollen ingår att ha möten med leverantörer som arbetar globalt där vår kund avser att utveckla och effektivisera systemen efter slutanvändares önskemål.

Du kommer förvalta systemen för att säkerställa att verksamheten har rätt förutsättningar. Arbetet kommer ske i vår kunds egenutvecklade system och du kommer arbeta med kravställning, testning och felsökning av funktionalitet i systemet. Du kommer få lära dig systemen på den nivå att du kommer hålla utbildningar i debitering och agera användarstöd.

I rollen kommer du fungera som spindeln i nätet och till viss del ha en supporterande roll, där det är viktigt att du kan se både helhet och detaljer.

Du kommer exempelvis att:
 • Vara huvudansvarig för debiteringar.
 • Läsa in och felsöka utfall av exempelvis kostnader.
 • Specificera och testa ny funktionalitet.
 • Utbilda och agera användarstöd kring budgetering, debitering och uppföljning i systemen.
VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en högskole- eller universitetsexamen inom ekonomi eller systemvetenskap, alternativt har motsvarande arbetslivserfarenhet från en liknande roll.
 • Har god systemvana och erfarenhet av Excel.
 • Har intresse för att lära dig eller har erfarenhet av att starta skript, analysera felutfall och hantera incidenter.
 • Talar och skriver flytande svenska samt engelska, då båda språken används i det dagliga arbetet.
Det är meriterande om du:
 • På god nivå talar tyska, spanska och/eller nederländska.
 • Har erfarenhet från en administrativ roll inom ekonomi.
Vidare kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet. För att du ska passa in och trivas i rollen tror vi att du är en serviceinriktad person som gärna har många bollar i luften. Vi ser att du är en nyfiken problemlösare som uppskattar att ha många kontaktytor och vågar fråga när problem uppstår.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du till en början kommer vara anställd av Friday. Avsikten därefter är att du efter 9-12 månader blir tillsvidareanställd hos vår kund.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid.
 • Placering: Linköping.
 • Kontaktuppgifter: Hanna Lejon.
 • Lön: Månadslön.
 • Start: Augusti.
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framför allt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 juli 2023 (40 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare