Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Elektronikutvecklare till Saab i Linköping!

Publiceringsdatum
09 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en Elektroingenjör och vill vara en del av ett bolag som konstant utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt? Besitter du ett extra intresse för test och verifiering, och brinner för att ta denna del av processen till nya höjder? Då kanske du är den vi söker! Hos Saab i Linköping ges du stora utvecklingsmöjligheter samtidigt som du ges de bästa förutsättningarna för att leverera kvalitativa lösningar. Välkommen in med din ansökan - vi tillämpar löpande urval!

Om tjänsten:
Friday söker för Saabs räkning en Elektronikutvecklare. I detta team kommer du vara involverad i utvecklingen flera produkter som supporterar hela affärsområdet Dynamics. Livslängden på de produkter som levereras kan sträcka sig upp till 30 år, vilket innebär att du också kommer vara involverad i framtagningen av reservdelar och kringliggande komponenter. Här utvecklas processer utifrån kundspecifika krav vilket innebär att varje projekt kräver särskilda verktyg och leverantörer att ta hänsyn till.

Arbetsuppgifter:
Som Elektornikutvecklare kommer du vara delaktig i det senare stadiet av tillverkningen av elektrokomponenterna med fokus på test. Här kommer ditt huvudsakliga ansvar innefatta utveckling och ritningar av test- och verifieringsutrustning, där du ritar mönsterkort och bygger testdelar till de kretskort produkterna innefattar. Därutöver kommer du, tillsammans med kollegor, konstruera och testa utrustningen i produktionen så att standarder efterlevs och följs. Detta innebär att rollen också bygger på stora delar dokumentation. Här erbjuds en varierande roll som också kan formas efter intresse och tycke, där du som lutar mer åt mjukvaran är minst lika välkommen som du som föredrar att jobba mer hårdvarunära.

I tjänsten kan även resor förekomma.

Vi söker dig som:
  • Innehar en civilingenjörsutbildning inom elektro.
  • Har ett extra intresse för test och verifiering.
Det är inte ett krav, men meriterande om du:
  • Innehar intresse och kusnkaper inom både hård- och mjukvara.
  • Har tidigare erfarenhet av labbarbete.
Därutöver kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet och vi tror att du som söker är en nyfiken person med stort tekniskt intresse. Du uppskattar en roll med bred varians och lägger ingen prestige i det arbete som utförs. Genom att rollen innefattar stora kontaktytor tror vi dessutom att du är en kommunikativ person som samarbetar bra med nära kollegor såväl som med angränsande avdelningar och externa leverantörer.

Om kundföretaget:
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land-, och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling. Kunden ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Företaget respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Om anställningen:
Denna befattning kräver att du genomgår och blir godkänd, vid var tids gällande, bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där vår kund har krav på säkerhetsklassplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du blir direktanställd hos kunden efter 12 månader.

Övrig info:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Omgående
  • Placering: Linköping
  • Rekryteringsansvarig: Sanja Velimirovic
  • Lön: Marknadsmässig månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om Friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag.

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?

Liknande Jobb

Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 mars 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?