Hoppa till innehåll

Cloudingenjör till Framstående Medtech-bolag!

Är du en driven Cloudingenjör som vill ta nästa kliv i karriären? Vill du vara med på en spännande resa mot att förenkla arbetet för vårdgivare världen över? Hos vår kund kommer du spela en central roll i utformningen av framtidens molnteknologi. Välkommen in med din ansökan - vi tillämpar löpande urval.

Om tjänsten:
Friday söker nu för kunds räkning en driven och nyfiken Cloudingenjör. Vår kund är en världsledande aktör av innovativa lösningar för medicinsk IT och cybersäkerhet. Genom att leverera IT-system för hantering av medicinska bilder och patientinformation förenklar de vårdarbetet hos över 2000 vårdgivare i Sverige, såväl som globalt. Därutöver verkar bolaget inom cybersäkerhet och avlyssningssäker kommunikation och stödjer därför också försvar, myndigheter och samhällskritiska funktioner. På kontoret i Linköping finner du ett härligt gäng som kontinuerligt samarbetar inom och mellan avdelningarna mot ett och samma mål; att förenkla och utveckla arbetet för de som gör världen till en bättre och säkrare plats. Klimatet kantas av en härlig stämning och mycket skratt, kombinerat med en mycket dedikerad inställning till arbetet. Här står man i begrepp att starta ett nytt Cloudteam, där du som med gediget intresse och erfarenhet på området premieras högt.

Arbetsuppgifter:
I rollen som Cloudingenjör hos vår kund kommer du, i tätt samarbete med ditt team och angränsande avdelningar, vara med och utforma molnteknologin för de kundanpassade IT-systemen för vårdgivare. Detta ställer krav på dig som en kommunikativ medspelare som ser samarbete som en naturlig del i ditt arbete. Arbetet kommer bedrivas i en komplex cloudmiljö, där du är med och utvecklar och sätter arkitekturen med OpenStack och Azure i spetsen. Detta innebär att du kommer spela en avgörande roll i arbetet med att tackla de utmaningar som uppstår för att driva den molnbaserade medicintekniska utrustningen framåt. Tillsammans med dina kollegor designar, implementerar och hanterar ni arkitekturen enligt moderna mjukvaruutvecklingsmetodologier.

Rollen kan hanteras från någon av enheterna i Linköping, Stockholm eller Örebro.

Vi söker dig som:
  • Innehar en avklarad kandidat-/masterutbildning på relevant område.
  • Är välbekantad med molnbaserade verktyg som OpenStack och Azure.
  • Har god erfarenhet av att jobba i molnbaserad arkitektur i arbetslivet och/eller i hobbyprojekt på sidan av din utbildning.
  • Obehindrat skriver och kommunicerar på svenska då språket används internt såväl som i dialog med kunder.
Det är inte ett krav, men meriterande om du:
  • Har erfarenhet av att jobba inom den medicintekniska sektorn, med fördel i en liknande roll.
Därutöver kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet. För att trivas och passa in i rollen som Cloudingenjör hos vår kund tror vi att du är en skarpt bidragande person, med en positiv inställning till innovativa lösningar och metoder. Genom att rollen innefattar stora kontaktytor där samarbetet premieras högt, ser vi att du är en kommunikativ person som också är bekväm i att framföra egna tankar och idéer. På detta sätt ser vi att du kan tackla både medgångar och utmaningar med bravur.

Om anställningen:
Detta är en direktanställning vilket innebär att du blir anställd hos kundbolaget från dag ett.

Övrig info:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Omgående
  • Placering: Linköping, alt. remote från.
  • Rekryteringsansvarig: Hanna Lind, hanna.lind@friday.se
  • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om Friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag.

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
15 dec. 2023 (15 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?

Fler jobb från samma arbetsgivare