Hoppa till innehåll

Är du vår nya säljare i Linköping?

Drivs du av att leverera högklassig kundupplevelse inom försäljning? Är du sugen på att ha en roll i ett vinnande team med fokus på långsiktiga relationer? - Perfekt, då är du kanske den vi söker! Vi letar nu efter vår nästa säljare av personbilar.

Vi tar nästa steg in i framtiden!

Fordonsbranschen befinner sig i en spännande omställning där elektrifiering och digitalisering är central. Vi på Engströms ser stora möjligheter i denna förändring och med nyfikenhet vill vi hela tiden ligga steget före i allt vi gör. Det är också något som stämmer bra in på de varumärken vi representerar. Här har vi ett brett utbud av miljöbilar som verkligen ligger i framkant i branschen.

Hos oss kommer du arbeta i en miljö som i vardagen präglas av framåtanda och kvalité i en härlig kombination. Förutom en spännande och varierande arbetsmiljö, kommer du arbeta med härligt engagerade och prestigelösa kollegor med ett gemensamt fokus på att alltid leverera en kundupplevelse i världsklass. Rätt person för rollen har stora möjligheter till utveckling, med utbildning både internt och via vår generalagent. Kom och var en del i ett tryggt stabilt företag med fokus på långsiktighet!

Vem är du?

Vi tror att du har tidigare erfarenhet av och/eller har relevant utbildning inom försäljning och att du är intresserad av att alltid lära mer. Vi ser att du älskar kundkontakterna och brinner för avslutet vid en lyckad försäljning. Du är självgående, ansvarsfull och organiserad i ditt arbetssätt och har hög förståelse för affären. Då arbetet innebär många kontakter ser vi att du är naturligt grym i din kommunikation och din förmåga till samarbete för att bygga långsiktiga kund- och medarbetarrelationer. Vi kommer vid urvalet att lägga stor vikt vid rätt inställning och intresse för arbetsuppgifterna.

Ditt uppdrag
  • Du ansvarar för att leverera en kundupplevelse i världsklass.
  • Du ansvarar för att driva försäljningsprocessen, från att kartlägga kundens behov till uppföljning av genomförd affär.
  • Du arbetar proaktivt genom uppsökande verksamhet som tex events, telefonbearbetning och uppföljning.
  • Du jobbar med alla våra varumärken men din inriktning är VW personbilar.
Kvalifikationer
  • Prestigelös och flexibel med ett starkt inre driv och gillar att ha många bollar i luften.
  • Mål- och resultatinriktad
  • God kommunikativ och administrativ förmåga
  • Hög förståelse för den nya digitala tekniken i dagens och framtidens bilar.
Annat viktigt att veta

Tjänsten är heltid med tillsvidareanställning.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Försäljningschef Robert Andersson, 013-233088, robert.andersson@engstromsbil.se

Varmt välkommen med din ansökan senast den 30 november.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare, så vänta inte med din ansökan.
Engströms logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
02 dec. 2023 (2 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Engströmskoncernen är en familjeägd företagsgrupp som grundades 1927 och har idag försäljnings- och serviceverksamhet i Linköping, Vimmerby, Västervik samt Kisa. Engströms är auktoriserade återförsäljare av Audi, Volkswagen, Skoda, SEAT, Cupra, Volkswagen transportbilar och Scania. Koncernen omsätter 1,3 miljarder SEK, har cirka 280 anställda och omfattar Engströms Bil AB, Engströms Lastbilar AB, Engströms Fastighet AB samt Engströms Finans AB.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Linköping
Fordon
Företagslogga
Linköping
Fordon
Företagslogga
Linköping
Fordon
Företagslogga

Liknande Jobb