Resultatorienterade Utesäljare till Elektroskandia sökes!

Resultatorienterade Utesäljare till Elektroskandia sökes!

Vill du bli en del av en arbetsplats där vi värdesätter olikheter och lägger ett stort fokus på utveckling? Inom Elektroskandia arbetar ett gäng individer med olika styrkor och kvaliteter. Vi drivs av mottot att det är tillsammans vi blir bättre på det vi gör. Håller du med oss? Välkommen in med din ansökan redan idag!

För att ytterligare stärka vår position på marknaden rekryterar vi nu en Utesäljare till Region Öst. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Linköping.

Vi erbjuder dig
Att få arbeta inom en global koncern där vi satsar på hållbara och långsiktiga lösningar så att vår bransch är med och bidrar till en bättre värld. Vi har styrkan i vår globala räckvidd genom Sonepar men också i lagandan och den familjära känslan inom Elektroskandia. Hos oss kan du utvecklas i din roll, med dina kollegor och med vårt företag.

Arbetsuppgifter
Som utesäljare hos oss erbjuder vi ett omväxlande och stimulerande arbete där du arbetar med frihet under ansvar för att leverera resultat.

Som utesäljare ansvarar du för ditt eget kundteam, där du genomför kundbesök hos nya och befintliga kunder. Tillsammans med våra tekniska innesäljare, butiker och andra stödfunktioner (som marknad och logistik) arbetar du för att hitta den bästa lösningen för kunderna

I din roll som utesäljare är det viktigt att du kan ge en förtroendeingivande information om Elektroskandias produkter och tjänster till kund.

Vi söker dig med
  • Gymnasiekompetens inom elteknik eller erfarenhet av motsvarande bransch
  • Erfarenhet av att arbeta med sälj
  • Meriterande är erfarenhet av teknisk försäljning av liknande produkter
  • B-körkort
För dig är det viktigt att nå dina mål och leverera resultat – genom att vara en vass säljare! Detta uppnår du med hjälp av en god förmåga att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt samt att tillämpa affärsmässiga principer.

För att du skall lyckas i rollen krävs det att du är utåtriktad och socialt aktiv i affärsmässiga sammanhang, där du skapar kontakter och underhåller relationer.

Inför anställning hos oss genomför vi en bakgrundskontroll.

Ansökan
I våra rekryteringar arbetar vi med ett löpande urval vilket innebär att vi löpande går igenom ansökningar och bjuder in till intervjuer. Tjänsten kan därför komma att tillsättas före ansökningstiden löper ut. Sista dagen att ansöka är den 15 februari 2023

Har du frågor angående tjänsten eller vill veta mer om Elektroskandia är du varmt välkommen att kontakta Regionchef Lars Alkelin på tfn. 011-21 76 11 eller via e-mail: lars.alkelin@elektroskandia.se

Facklig Kontakt
Facklig kontaktperson för Unionen, Patrik Bäckström, tel. 040-38 51 13.

Elektroskandia Sverige AB är en del av Sonepar-koncernen som idag är världens största och ledande elgrossist. Vi marknadsför och säljer elmateriel och systemlösningar till en bred och diversifierad kundbas inom teknikområdena kraft/automation, tele/data, säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter. Vi äger varumärkena Cylinda och Cardi.

Besök gärna våra hemsidor: www.elektroskandia.se , www.cardi.se , www.cylinda.se samt www.sonepar.com, där finner du mer information om vår verksamhet och koncern.
Mer info
Kontaktperson Lars Alkelin
Telefon 011-21 76 11
Email Mejla Lars Alkelin
Område Linköping
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.elektroskandia.se/
Sista ansökningsdag 15 feb 2023 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Elektroskandia Sverige AB är en del av Sonepar-koncernen som idag är världens största och ledande elgrossist. Vi marknadsför och säljer elmateriel och systemlösningar till en bred och diversifierad kundbas inom teknikområdena kraft/automation, tele/data, säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter. Vi äger varumärkena Cylinda och Cardi. Besök gärna våra hemsidor: www.elektroskandia.se , www.cardi.se , www.cylinda.se samt www.sonepar.com, där finner du mer information om vår verksamhet och koncern.