Hoppa till innehåll
EISS Recruitment logotyp

Kundansvarig till Meritmind i Linköping!

Publiceringsdatum
16 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Tomas Köhler
Telefon
Ansök nu
Tycker du om att hjälpa kunder till framgång?
Är du ekonom med intresse för affärer och säljutveckling? Tycker du om att träffa människor och hitta lösningar på deras utmaningar? Om svaret är ja så låter det som att du skulle passa in som kundansvarig på Meritminds team i Linköping.

Meritmind i Linköping växer och för att möta våra kunders efterfrågan på våra tjänster förstärker vi vårt team med en kundansvarig i regionen.

Vi är ett härligt team i ett företag som är marknadsledande i vår nisch - interim, rekrytering och bemanning av kvalificerade ekonomitjänster.

Som kundansvarig är du vårt ansikte utåt och du är en central figur i Meritminds fortsatta framgångssaga och du ansvarar för att bygga relationer med chefer och beslutsfattare på olika nivåer inom främst stora-, medelstora företag och organisationer.
Din roll
Tjänsten som kundansvarig innebär att du har ansvaret för att hantera och vårda relationen mellan Meritmind och våra kunder. Det innebär att skapa och underhålla positiva relationer genom att vara lyhörd för kundens behov och förväntningar. Du samarbetar kring kundaffären tillsammans med konsultchefer, rekryterare och andra roller inom Meritmind.

Mer konkret innebär detta att dina huvudsakliga arbetsuppgifter som Kundansvarig är att:
  • Vara rådgivande kring ekonomifunktionens kompetensförsörjning
  • Bidra till utveckling av affären, både lokalt och nationellt
  • Bearbeta potentiella och befintliga kunder i regionen
  • Boka och genomföra kundbesök
  • Omvärldsbevakning
  • Delta och anordna kundaktiviteter
  • Samverka med övriga roller i teamet gällande förfrågningar, offerter och matchningar
  • Avtalshantering och upphandling
  • Administration kopplat till kundberarbetning
Om dig
För att lyckas som kundansvarig hos oss tror vi att du har bakgrund som ekonom, gärna i olika operativa roller. Har du dessutom jobbat med försäljning och egen bearbetning av kunder, gärna inom tjänsteförsäljning/konsultbranschen, är det något vi värdesätter högt. 

Vi söker dig som är affärsinriktad, systematisk och som trivs med ett högt tempo med många kundkontakter dagligen. 

Du är en person som är självgående och flexibel, med förmågan att förstå kundens behov. Då vi ofta träffar personer på ledningsgruppsnivå, så som CFO, CEO eller HR-chefer, är detta något du måste vara bekväm i. 

En förutsättning för att kunna bearbeta alla våra kunder i regionen är att du har körkort och tillgång till egen bil och du utgår från vårt kontor som är centralt beläget i Linköping.
Om företaget
Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi har ett starkt varumärke, är marknadsledande inom vår nisch och erbjuder tjänster inom förändringsledning, rekrytering, konsultlösningar och kompetensutveckling. Meritmind grundades år 2000, har ca 370 anställda, omsätter ca en halv miljard och finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Linköping, Jönköping och Uppsala. Läs mer på meritmind.se
Är du intresserad?
Meritmind samarbetar med EISS Rekrytering & Search AB i denna rekrytering men tjänsten är en direktanställning hos Meritmind. 

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Tomas Köhler på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Meritmind AB

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Regionchef Maria Bergagård på 0701-66 08 78 eller maria.bergagard@meritmind.se

Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Vi kommer göra en bakgrundskontroll som en del av rekryteringsprocessen.
Tomas Köhler
Rekryteringskonsult
EISS rekrytering och search
EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se


EISS Recruitment logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se