Hoppa till innehåll
Ansök nu
Brinner du för att jobba som projektledare och ser du dig om efter nya utmaningar? Nu utökar vi vårt team i Linköping med ytterligare en projektledare.

Som projektledare hos oss så ansvarar du för att våra installationsprojekt drivs och genomförs enligt angivna direktiv, mål, budget och tidsplan. Du är både arbetsledare, samordnare och informatör. Ditt huvudfokus är att ansvara för planering och styrning av tilldelade resurser, så att projektuppdragets mål nås.

I rollen som projektledare hos oss så blir du en del av ett team där du får stöttning både tekniskt och administrativt. En god dialog och en nära relation med våra kunder ingår självklart som en naturlig del i rollen.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Ledarrollen ligger naturligt för dig. Vi värdesätter ansvarskänsla högt och likaså att du förstår vikten av ordning, reda, struktur och inte minst en god och sund ekonomi i projekten.

För att lyckas i rollen ser vi gärna ser vi gärna att du har grundläggande företagsekonomiska kunskaper samt god dator- och systemvana. Har du tidigare erfarenhet som projektledare inom installationsbranschen så är det ett stort plus i kanten.

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Edekyl & Värme är sedan flertalet år en etablerad aktör i Mellansverige och finns idag på fyra orter och med ca 100 st anställda. Du finner oss i Örebro, Stockholm, Linköping och Västerås. Genom åren har vi vuxit stabilt och genomfört tusentals uppdrag åt våra kunder. Vi är uppriktigt ödmjuka och tacksamma över det förtroende våra kunder visar oss. För oss är det viktigt att hålla en hög servicenivå och inte bara leverera en produkt utan också en funktion. Vi tar ofta helhetsansvar från idé, projektering, leverans och installation till underhåll och service. De flesta av våra uppdrag är service och installation av ventilation, kyla, värme och smart el. För att vi ska bli ännu mer konkurrenskraftiga får alla våra medarbetare utbildning och möjlighet att ta del av den senaste teknikutvecklingen. Vi ska leverera med våra värdeord på näthinnan: Engagemang (jag bryr mig om), Drivkraft (jag får det gjort) och Ekonomi (jag bidrar till ett hållbart resultat).
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare