Hoppa till innehåll
Ansök nu
Vi söker en stabil och driven filialchef till Linköping

Vår nuvarande filialchef går vidare till en annan roll internt hos oss - är du hans givna ersättare?

På vår filial i Linköping är vi i dagsläget ett team på 15 personer (olika personalkategorier, men i huvudsak tekniker)Som filialchef har du det totala ansvaret för din enhet, allt från personalansvar, kundkontakter och ekonomiskt ansvar. Du är också engagerad i att utveckla strategier för fortsatt tillväxt och lönsamhet.

För att lyckas i rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet av en liknande roll och att ledarrollen ligger naturligt för dig. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Om du redan är etablerad inom installationsbranschen så är det ett plus i kanten, men inget krav. Vi värdesätter också om du har en teknisk bakgrund utbildnings- eller erfarenhetsmässigt, eftersom det i mångt och mycket är teknik och tekniska lösningar vi jobbar med.

Vi vill att du som söker rollen drivs av att utveckla och leda en verksamhet och våra medarbetare. Du känner en naturlig trygghet i ledarrollen och du är kommunikativ i ditt ledarskap. Du har sinne för organisation och ekonomi och du är trygg i hur du fattar beslut och gör prioriteringar.

Vår företagskultur är tydlig och vi kallar det för en mänsklig och vinnande företagskultur som präglas av engagemang, drivkraft och ekonomi.

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Edekyl & Värme är sedan flertalet år en etablerad aktör i Mellansverige och finns idag på fyra orter och med ca 100 st anställda. Du finner oss i Örebro, Stockholm, Linköping och Västerås. Genom åren har vi vuxit stabilt och genomfört tusentals uppdrag åt våra kunder. Vi är uppriktigt ödmjuka och tacksamma över det förtroende våra kunder visar oss. För oss är det viktigt att hålla en hög servicenivå och inte bara leverera en produkt utan också en funktion. Vi tar ofta helhetsansvar från idé, projektering, leverans och installation till underhåll och service. De flesta av våra uppdrag är service och installation av ventilation, kyla, värme och smart el. För att vi ska bli ännu mer konkurrenskraftiga får alla våra medarbetare utbildning och möjlighet att ta del av den senaste teknikutvecklingen. Vi ska leverera med våra värdeord på näthinnan: Engagemang (jag bryr mig om), Drivkraft (jag får det gjort) och Ekonomi (jag bidrar till ett hållbart resultat).
Mer info
Kontaktperson
Edekyl & Värme AB
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
28 sep. 2023 (-1 dagar kvar)
Ansök nu

Fler från samma arbetsgivare