Hoppa till innehåll
Är du en kommunikativ projektledare med teknikintresse och mycket god servicekänsla? Då kan tjänsten hos Domino Sweden vara rätt för dig!

Om oss
Vi på Domino utvecklar helhetslösningar och metoder inom området industriell kodning och produktmärkning. Företaget grundades 1978 och har idag 25 dotterbolag och över 200 sälj- och servicekontor i mer än 120 länder. Våra märksystem används inom de flesta branscher för märkning på många olika typer av material: papper, glas, plast, metall, gummi, livsmedel med flera. Kännetecknande för Dominosystemet är hög kvalitet och flexibilitet samt att det är enkelt att installera och anpassa i produktionen. Läs mer på www.domino.se

Domino Sweden består av 45 medarbetare, varav 32 är stationerade på vårt Linköpingskontor. Här arbetar vi i fräscha och moderna lokaler där arbetsklimatet präglas av en familjär stämning, många goda skratt och professionalism i mötet med kunder och samarbetspartners.

Om rollen
I rollen som projektledare arbetar du med planering för driftsättning av våra största och mest komplexa installationer. I samverkan med kollegor på andra funktioner, kunden samt dennes övriga berörda leverantörer ser du till att det våra kunder beställt på bästa sätt integreras i deras specifika produktionsflöde. För att nå dit ska du vara den som på ett pedagogiskt och kommunikativt sätt vågar utmana både kunden och dennes övriga leverantörer med frågor och förslag som leder till det slutresultat som gagnar kunden mest.
 
Som projektledare ser du till att kunden erbjuds effektiva och säkra lösningar och eventuella ändringar genom exempelvis tillbehörs-, arbetstids- eller reservdelsförsäljning. Du utbildar kunden i våra produkter och genomgår givetvis själv löpande utbildningar i relevanta produktteknologier för att hålla dig ajour på området. Det ingår även i din roll att genom din tekniska produkterfarenhet hjälpa dina kollegor på försäljningsavdelningen vid framtagande av offerter och offertunderlag. I rollen kommer du i viss utsträckning även att programmera och implementera nya samt befintliga program och installationer på våra driftsenheter och hos våra kunder runt om i landet, i enstaka fall utanför landsgränsen.

Om dig
Vi söker dig som tidigare arbetat med projektledning, gärna inom industriområdet, samt är van att ha många externa kontaktytor. Du är tekniskt lagd och har stort eget driv, initiativförmåga och vågar vara den som på ett nyfiket och konstruktivt sätt ställer frågor och ifrågasätter det förgivettagna, självklart med fingertoppskänsla för god kundservice. För att lyckas i rollen krävs att du har förmåga att utrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska. B-körkort är ett krav.

Övrigt
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Linköping

Denna rekrytering sker i samarbete med OnePartnerGroup. Vid frågor är du därför varmt välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Rebecka Karlsson på 0730496812 eller rebecka.karlsson@onepartnergroup.se. Observera att vi på grund av GDPR ej kan ta emot din ansökan via mejl. Urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!


 
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
12 apr. 2023 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare