Hoppa till innehåll
Är du tekniskt intresserad och drivs av problemlösning? Känner du dig dessutom bekväm i en social och kommunikativ roll och har god känsla för service? Då är du varmt välkommen att ansöka till tjänsten som Servicetekniker hos Domino Sweden i Linköping.

Om oss
Vi på Domino utvecklar helhetslösningar och utrustningar inom området industriell kodning och produktmärkning. Företaget grundades 1978 och har idag 25 dotterbolag och över 200 sälj- och servicekontor i mer än 120 länder. Våra märksystem används inom de flesta branscher för märkning på många olika typer av material: papper, glas, plast, metall, gummi, livsmedel med flera. Kännetecknande för Dominosystemet är hög kvalitet och flexibilitet samt att det är enkelt att installera och anpassa i produktionen. Läs mer på www.domino.se

Domino Sweden består av 50 medarbetare, varav 35 är stationerade på vårt Linköpingskontor. Här arbetar vi i moderna lokaler där arbetsklimatet präglas av god stämning, många skratt och professionalism i mötet med kunder och samarbetspartners.

Om rollen
Dominos service- och teknikavdelning förstärker nu sitt team med ytterligare en Servicetekniker till region Öst. Tjänsten kommer utgå från Linköping men innebär resor i hela Sverige, i de flesta fall inom 2 timmars restid från kontoret i Linköping. Övernattningar på hotell förekommer ca två gånger per månad. Fokus i den här tjänsten ligger på fältjobb, men du kommer även arbeta i Dominos verkstad i vissa perioder.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av underhållsservice, förberedande installationer, akutservice samt installationer på någon av våra driftsenheter eller ute hos våra kunder runt om i Sverige. I ditt arbete ingår också att löpande delta i utbildningar för att hålla dig uppdaterad om aktuella produktteknologier. 
Som Servicetekniker kommer du vara Dominos ansikte utåt vad gäller service, underhåll och installation.

Domino har ett väl fungerande system för onboarding vid anställning av nya medarbetare. Ett tre månaders program med tydligt schema innebär en trygghet för dig under den första tiden som nyanställd. 

Om dig
För att lyckas i den här rollen krävs det att du har ett gediget tekniskt intresse, är van vid att arbeta med maskiner och drivs av problemlösning.
Som utbildningsbakgrund tänker vi oss att du har en slutförd gymnasieutbildning inom exempelvis el, fordonsteknik eller mekanik. Vad gäller tidigare arbetslivserfarenhet värdesätter vi tidigare erfarenhet av arbete med reparation och underhåll av maskiner eller fordon, både mekaniskt och elektriskt. Att ha goda kunskaper inom el är mycket meriterande.

Du arbetar systematiskt och metodiskt, är noggrann och trivs med varierande och tekniskt utmanande arbetsuppgifter.
Du kommer ha mycket kontakt med människor och därför söker vi dig som trivs i en social och kommunikativ roll och har god känsla för service. 
Andra egenskaper vi önskar av dig i denna roll är att du är självgående och drivs av att ta egna initiativ och värdesätter en god laganda.
Framförallt är du nyfiken och har en stark vilja av att utvecklas både yrkesmässigt och personligt.

Du behärskar svenska flytande i tal och skrift samt har även goda kunskaper i engelska. B-körkort är ett krav.

Övrigt
Tjänst: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Linköping
Arbetstider: måndag-torsdag, kl 07.00-16.00, fredagar kl 07.00-15.00
Förmåner: Friskvårdsbidrag, försäkringar, tjänstebil som får nyttjas privat


Denna rekrytering sker i samarbete med OnePartnerGroup. Vid frågor är du därför varmt välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Mikael Wetter på tel 0705148570 eller via e-post mikael.wetter@onepartnergroup.se 
Observera att vi på grund av GDPR ej kan ta emot din ansökan via mejl. Urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!
 
Domino Sweden AB - Linköping logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
08 dec. 2023 (7 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se
http://www.domino.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Örebro stad
Transport & Logistik
Företagslogga
Östersund
Bygg & Hantverk
Företagslogga
Jönköping stad
Industri & Anläggning
Företagslogga

Liknande Jobb

Norrköping
Industri & Anläggning
Företagslogga
Motala
Industri & Anläggning
Företagslogga
Mjölby
Industri & Anläggning
Företagslogga