Hoppa till innehåll

Erfaren Redovisningskonsult till Audit & Assurance (Linköping)

Linköpingskontoret består av 20 medarbetare fördelade inom redovisning och revision - nu söker vi seniora redovisningskonsulter som vill bli en del av vårt framgångsrika team!

Det dagliga arbetet inom redovisning innebär att vi bistår och hjälper våra kunder i redovisnings- och skattefrågor, ekonomistyrning, analyser och rapportstöd. Våra kunder är allt från små till medelstora företag och dessa verkar inom såväl den lokala, nationella som den globala marknaden.

I rollen som senior redovisningskonsult kommer du primärt att arbeta med två av våra klientsegment, dels som kundansvarig för våra lokala och regionala kunder, dels som uppdragsledare för internationella uppdrag. Du arbetar med redovisning i digitala processer, ekonomistyrning och rapportstöd, månads- och årsbokslut samt deklarationer och rådgivning. Arbetet utförs enligt REKO för att garantera kvalitet på våra tjänster. Som erfaren redovisningskonsult sätter du alltid kunden och dennes verksamhet i fokus och du jobbar proaktivt med rådgivning och rapportering med våra digitala lösningar. Som uppdragsansvarig för dina kunder tar du ett helhetsansvar för uppdraget, teamet och leveransen. Du ansvarar för att kunden får kvalitativa tjänster och värdeskapande rådgivning.

Vi söker dig som känner att du har ett driv, en nyfikenhet, en önskan om utveckling - du söker en spännande och flexibel arbetssituation med många utmanande frågeställningar och internationella kunder. I uppdragsledande roller arbetar du med ditt ledarskap och det är därför viktigt att du har stor samarbetsförmåga och är engagerad i dina kollegors utveckling. I arbetet ingår mycket kundkontakt, delvis på engelska, vilket förutsätter att du har en mycket god känsla för kommunikation och service, intresserad av kundens verksamhet och att du är genuint intresserad av människor. Vi arbetar många gånger med tydliga deadlines vilket ställer krav på ordning, planering och ansvarstagande men du måste också kunna vara prestigelös och systematiskt arbeta med att utveckla dina kollegor och dina team. Det är viktigt att du är kommunikativ både i tal och skrift samt har ett intresse av redovisningsuppdragen som affär.


Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har:

  • Akademisk examen från högskola/universitet, gymnasiekompetens eller YH utbildning med ekonomisk inriktning i kombination med +5 års yrkeserfarenhet.
  • Erfarenhet av arbete inom ekonomi och redovisning antingen från redovisningsbyrå eller inom någon ekonomifunktion.  
  • Erfarenhet att leda juniora medarbetare och självständigt haft ansvar för kunder.

Även systemkunskaper i BC, Excel, Fortnox, Netsuite och Hogia är meriterande. 


Ytterligare information

Vi erbjuder

En karriär på Deloitte innebär ständig utveckling. Här får du tillgång till ett globalt nätverk av erfarna kollegor som bidrar till att du kan stärka både dig själv, våra klienter och vår verksamhet. Hos oss får du jobba i framkant med de mest intressanta klienterna, i komplexa uppdrag, sammansatt av ett team av kollegor som alltid värderar ditt perspektiv. Genom praktisk erfarenhet, en coach som stöttar din karriär, utbildning och kontinuerlig feedback får du hjälp att ta till vara dina styrkor.

Ansökan  

Du ansöker online. Din ansökan ska bestå av;

  • CV
  • En motivering till varför du är intresserad av Deloitte och rollen som redovisningskonsult samt varför du tror att du skulle passa i rollen. Du kan ladda upp din motivering som ett dokument. 
  • Betygskopior från utbildning

Frågor

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lizze-Lott Bergman via mejl llbergman@deloitte.se. Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Rasmus Öhman på People & Purpose, via mejl rohman@deloitte.se.

Som ett kvalitativt led i Deloittes rekryteringsprocess genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare, trygga arbetsmiljön för våra medarbetare och möta regelkrav. Processen för bakgrundskontroller genomförs i samarbete med ToFindOut. https://tofindout.se/sv/faq/

 Vi ser fram emot din ansökan!  

What impact will you make?

På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential.

Deloitte logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
23 jan. 2024 (56 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Deloitte erbjuder tjänster inom revision, business consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade områden. Med mer än 415 000 medarbetare i över 150 länder hjälper vi våra klienter och vår omvärld att lösa komplexa problem och nå högt uppsatta mål. Det som definierar Deloitte är vår strävan att göra en meningsfull skillnad. Vi tror att när våra klienter och vårt samhälle blir starkare, blir vi det också! Det är därför självklart för oss att driva initiativ så som WorldClass, WorldClimate samt vår strategi för mångfald, ALL IN.


Fler jobb från samma arbetsgivare