Hoppa till innehåll
Coor Service Management logotyp

Driftledare till Coors lokalvård i Linköping

Ansök nu
Som lokalvårdare på Coor gör du en stor skillnad för våra kunder varje dag.
I vår verksamhet välkomnas idéer, initiativ och nya smarta sätt att jobba. Du får också stora möjligheter att utvecklas, utifrån vem du är och det du kan. Självklart kan du luta dig mot trygga och schyssta anställningsvillkorVi söker nu en strukturerad och serviceinriktad driftledare till vår lokalvårdsleverans i Linköping. Vill du ha ett värdefullt jobb som bidrar till ökad trygghet, hälsa och trivsel på vår arbetsplats? Är du en person med högt engagemang och ett starkt eget driv? Då är det här en spännande roll för dig!

Om rollen
Som driftledare kommer du tillsammans med driftchef och koordinator att leda den dagliga verksamheten och stötta våra medarbetare hos kunden. Du kommer själv vara aktiv i det operativa, dagliga arbetet där teamet för hela leveransen är i fokus. Du kommer att få vara med i en spännande fas där vi fortsätter att förvalta och utveckla vårt kvalitetsarbete där du har en nyckelroll.

Dina huvudsakliga uppgifter utöver lokalvård är:
  • Samordna den dagliga bemanningen
  • Planering av resurser - sjukfrånvarohantering, schemaläggning och tidrapportering
  • Samla in och hantera återkoppling och idéer rörande leveransen
  • Genomföra kvalitetskontroller ute hos kund
  • Utveckla och upprätthålla en god relation med kund och medarbetare
  • Skapa merförsäljning genom att vara lyhörd för kundens behov
  • Utveckla, driva och genomföra förbättringsförslag
  • Välkomna och lära upp nya medarbetare och vikarier
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med en inledande provanställning på sex månader. Du är placerad i Linköping. Du anställs som lokalvårdare och erhåller ett driftledartillägg och rapporterar till driftchef.

Vår kandidat
Vi söker dig som har några års erfarenhet från arbetsledning inom ett serviceyrke. Har du utbildning inom SRY, INSTA 800 eller annan likvärdig utbildning är det meriterande. Vidare har du god förståelse för hur olika aktiviteter och beslut påverkar verksamhetens resultat. För att effektivt kunna ta dig mellan olika platser så är det viktigt att du har B-körkort för manuell växellåda. Du talar och skriver svenska obehindrat samt även har god förståelse i engelska då vissa skriftliga instruktioner ges på engelska. Du har god datorvana och känner dig bekväm i att använda de mest vanligt förekommande programmen som tex Word och Excel. Du behöver vara svensk medborgare.

Din personlighet
Som person ser vi att du har ett genuint intresse för att möta kunder och arbetsleda dina kollegor i ditt team. Du är duktig på att planera och organisera ditt egna och andras arbete där du lyssnar in samt har god samarbetsförmåga. Du är positiv med god arbetsmoral och har ett serviceinriktat sätt både mot dina arbetskamrater och kund. Då vi löpande ställs inför olika förändringar ser vi att du är strukturerad, har god anpassningsförmåga och trivs med att arbeta i ett högt och effektivt tempo. Du gillar att hitta lösningar på utmaningar som dyker upp.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats som kännetecknas av en öppen, välkomnande och prestigelös kultur. Som driftledare får du en viktig och varierande roll och vi erbjuder självklart fast lön enligt kollektivavtal, pension, försäkringar samt andra förmåner som utbildningar och friskvårdsbidrag. Coor arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då vi är ett stort och expansivt företag finns möjligheter till utveckling både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten.

Kontaktuppgifter och övrig information
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen i annonsen. Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där kunden har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap. Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta driftchef Therese Ilmrud på therese.ilmrud@coor.com.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag. Totalt är vi över 12 000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Coors erbjuder tjänster utifrån kundernas behov av enstaka tjänster, kombinerade tjänster eller integrerade tjänster (IFM).

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare