Hoppa till innehåll
Combitech logotyp

Recruitment Specialist till Combitech i Linköping!

Har du några års erfarenhet från rekrytering och vill kliva in i ett framåtlutat Tech lösnings- och konsultpartnerbolag som utmanar teknikens gränser för att göra skillnad? Tycker du samtidigt om att ha kul på jobbet där varje dag inte är lik den andra? Combitech söker nu en trygg, passionerad och kvalitetsmedveten Recruitment Specialist till deras kontor i Linköping!

Vad kommer du att göra

Du kommer huvudsakligen att driva interna rekryteringsprocesser från kravprofil till signering, både självständigt och i samarbete med organisationens chefer. De roller du rekryterar till är främst seniora experter, konsulter och till deras Talang och Graduate Program inom olika områden så som bland annat tekniska profiler, ingenjörer, utvecklare, management- och säkerhetskonsulter.

Du kommer att utgå från kontoret i Linköping där det idag sitter drygt 300 personer. Tillsammans med en kollega i Linköping ingår du i ett mindre nationellt team om 10 personer där resterande sitter på något av Combitechs kontor i Stockholm, Malmö, Växjö eller Göteborg. Din närmsta chef som du rapporterar till är Head of Talent Acquisition som sitter i Malmö. Teamet du kommer att ingå i har ett tätt samarbete och strävar efter att tillsammans nå bästa möjliga resultat. De har månadsvisa avstämningar som sker på de olika kontoren runt om i Sverige eller digitalt. Trots att de arbetar mycket på distans är det viktigt för dem med en "vi-känsla" där vi alltid ställer upp, peppar och finns tillgängliga för varandra vid behov.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Combitechs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till emelie.johansson@pn.se

Du erbjuds

Combitech tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör de det lätt att kombinera jobbet med vardagen. De satsar på deras medarbetare då de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i deras verksamhet. Dessutom står Combitech på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare. Du erbjuds också en flexibilitet att arbeta hemifrån några dagar i veckan. Utöver detta erbjuds mycket goda förmåner, villkor och utvecklingsmöjligheter, där bland annat kursveckor två gånger om året ska se till att du kontinuerligt utvecklas.

Arbetsuppgifter

I rollen som rekryterare arbetar du brett med att stötta Combitechs chefer i rekryteringsarbetet, både operativt och strategiskt. Du kommer även rekrytera talanger till olika talangprogram, erfarna teknikkonsulter, specialister samt chefsroller. Då du kommer arbetar mot flera kontor och chefer är arbetet varierande och ger dig stort ansvar för att självständigt driva och påverka rekryteringsprocesserna framåt. Under din första tid kommer du att gå bredvid en senior kollega för att så bra som möjligt komma in i rollen. Du kommer bland annat att:
  • Arbeta med hela rekryteringsprocessen, från annons till urval, intervjuer, personlighetstester och referenstagning
  • Hålla i teståterkopplingar och säkerhetsintervjuer
  • Arbeta med search i olika kanaler
  • Arbeta aktivt för att komma i kontakt med potentiella kandidater främst inom teknikområdet via planerade aktiviteter och event
Din profil
  • Du har några års arbetslivserfarenhet som rekryteringskonsult, rekryterare eller haft en annan roll där rekrytering varit din huvudsakliga arbetsuppgift
  • Du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift
  • Du har en eftergymnasial utbildning inom HR eller annat relevant område
  • Meriterande om du har tekniskt intresse och kunskaper inom IT
Vi ser att du är mycket trygg i dig själv och i din roll som rekryterare, samt har en förtroendeingivande och prestigelös approach gentemot din omgivning. Du trivs i händelserika miljöer och har en fallenhet att snabbt anpassa dig till den person och situation du har framför dig. Förutom ditt flexibla tillvägagångssätt så har du också en konsultativ sida där du är orädd att kliva in i en vägledande och kravställande roll där det behövs. Genom din kommunikativa sida har du lätt att skapa genuina relationer, på både kort och lång sikt. Du är samtidigt målfokuserad och lösningsorienterad, samt har en inre motor som ständigt driver dig framåt mot god leverans.

Då vi rekryterar till säkerhetsklassade yrkeskategorier så kommer även du att genomgå en säkerhetsprövning i slutet av rekryteringsprocessen.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Linköping
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emelie Johansson

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson
Emelie Johansson
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
10 apr. 2023 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare