Juniora mjukvaruutvecklare till Combitech Linköping!

Juniora mjukvaruutvecklare till Combitech Linköping!

Tycker du likt Combitech att det roligaste som finns är att kombinera något utmanande med något som utvecklar? Vi söker nu juniora utvecklare till Combitech Linköping där du erbjuds en unik möjlighet att få vara en bidragande faktor i olika projekt ute hos slutkund. Låter det spännande? Sök då redan nu då urvalet sker löpande!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Combitech efter juniora mjukvaruutvecklare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Combitech.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Combitechs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Combitech är en nordisk lösnings- och konsultpartner med tjänster inom bland annat digital transformation, cybersäkerhet och totalförsvar. Combitech är ett självständigt bolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab med 17 000 anställda i olika roller. Du kommer att tillhöra divisionen Autonomy and Connectivity som idag arbetar med en unik etablering av mjukvaruutveckling.

Innan anställning krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning.

Du erbjuds
  • Att bli en del av en föränderlig och framåtsträvande arbetsmiljö där du får arbeta nära trevliga, kompetenta och drivna medarbetare
  • En arbetsplats som aktivt arbetar med din kompetensutveckling
  • En flexibel arbetsplats med många förmåner och som alltid strävar efter work-life balance.
Arbetsuppgifter

Du kommer att erbjudas en varierande roll där du kommer få möjlighet att vara en del av utvecklingscykelns olika delar. I din roll kommer du att jobba med att utveckla ny teknik kopplat till samhällskritiska projekt. Du jobbar in-house eller ute hos slutkund och uppdragstiden kan variera mellan några månader och längre. Du kommer kunna ta rygg på seniora profiler och ges stora möjligheter att lära dig mycket nytt från dag ett. Man är idag en sammansvetsad grupp och där man gärna delar kompetens mellan varandra för att ständigt utvecklas.

Vi söker dig som har:
  • Civil - eller högskoleingenjörsutbildning inom datateknik, teknisk fysik, elektroteknik eller liknande utbildning
  • Goda kunskaper i både svenska och engelska i såväl tal som skrift
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Combitech. Du är en person som gillar utveckling och drivs av att ständigt utvecklas. Du är flexibel och trivs i en varierande vardag där du snabbt kan behöva sätta dig in i nya saker. Vidare har du inga problem med att jobba i olika i team samtidigt som du besitter förmågan att ta eget ansvar och arbeta självständigt då uppläggen i projekten ser olika ut.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Linköping
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emelie Johansson

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson Emelie Johansson
Email Mejla Emelie Johansson
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 5 apr 2023 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Med stor kunskap och avancerade lösningar kan vi göra bilar säkrare, vården snabbare och försvaret starkare. För att lyckas krävs engagerade människor - därför satsar vi på våra medarbetare. De är kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Idag är vi cirka 2 100 konsulter som varje dag utvecklas för att utveckla hållbara lösningar som gör skillnad.