Driven B2B säljare

Driven B2B säljare

Vi söker dig
Som vill arbeta med uppsökande försäljning i ett expansivt, utmanande företag i en spännande bransch. Coffee Solutions förstärker nu teamet och söker en driven säljare som utmanas av att göra affärer där service och kunden är allt.

Som säljare hos oss
Kliver du in i ett taggat företag som varje dag drivs av att övertygar företag om varför de ska investera i vårt helhetskoncept inom kaffe och kaffemaskiner på sin arbetsplats.

Som säljare kommer din vardag bestå av att bearbeta och prospektera marknaden för våra kaffemaskiner. Genom att kartlägga och göra behovsanalyser, vara på säljmöten hos kunder där du bygger starka och långsiktiga relationer hoppas vi att du levererar en lösning och service i toppklass. Till din hjälp har du en stöttande och närvarande ägare och ett team som gillar att arbeta tillsammans. Du kommer att utgå från vårt kontor på Tornby i Linköping.

Som säljare kommer du att spela en viktig roll i Coffee Solutions fortsatta tillväxt genom ditt sätt att tillföra affärer och din erfarenhet av försäljning. Du arbetar mot en egen säljbudget samtidigt som du har en inre drivkraft av att ständigt vilja uppnå teamets gemensamma resultat och optimera affärer. När vi har uppnått våra mål åker vi på resor ihop och gör andra roliga aktiviteter. Du har hand om hela försäljningsprocessen från kartläggning, förhandlingar och avslut

Vem är du
Vi ser att du har ett stort driv, inte ger upp i första taget och älskar att jobba tillsammans i ett vinnande team! Du ska vara trygg i dig själv och dina värderingar då vi anser att detta är din inre kompass. Du ska våga tänka nytt och våga utmana befintliga processer och rutiner. Samtidigt är du strukturerad och självgående i ditt arbetssätt. Som person tror vi vidare att du är relationsbyggande och har lätt att prata med människor då rollen innebär flera kontaktytor. Din positiva energi sprids dessutom som en löpeld i alla sammanhang du är i, och du har den briljanta förmågan att injicera pepp och motivation i dina kollegor. Du har goda kunskaper i svenska och självklart B-körkort och vi önskar att du tidigare arbetet med B2B försäljning minst 5 år samt har erfarenhet av försäljnig av kaffemaskiner eller liknade B2B försäljning.

Vad vi erbjuder dig
Hos oss kommer du rakt in i vårt familjära gäng som jobbar i framkant för att utveckla kaffe branschen med en stor stolthet. Vi har en bjussig kultur där vi alltid försöker ge det lilla extra, både till våra kunder och varandra. Vi är ett företag där Glädje, Service och Mod är några av våra värdeord och som vi lever efter i allt vi gör. Det här är inte bara ett erbjudande om ett nytt roligt jobb, utan en möjlighet att vara med och påverka hela vårt företag.

Om du är personen vi hoppas på, så skummar du över av iver när det kommer till att etablera nya affärer och du kan troligtvis svara blixtsnabbt på frågan varför du jobbar eller vill jobba med försäljning. Är det du? Då bara måste du skicka in din ansökan innan kaffet kallnar – vi ser fram emot att lära känna dig.
Mer info
Kontaktperson Peder Wahlström
Telefon 013-124040
Email Mejla Peder Wahlström
Område Linköping
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.coffeesolutions.se
Sista ansökningsdag 22 feb 2023 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bjussiga kaffe och vattenlösningar!!

KAFFE PÅ JOBBET SKA OCKSÅ VARA GOTT!

Hela Coffee Solutions mångåriga samlade erfarenhet av kaffe, försäljning och service ger Dig och ditt företag samma jämna kvalitet och smak, vecka efter vecka – hur än just Ni vill ha Ert kaffe!

Vi har en samlad historia från de största aktörerna på marknaden, men nu med det lilla företagets flexibilitet och engagemang.

Hos oss kommer Ni som kund rakt in i vårt familjära gäng som jobbar i framkant för att utveckla kaffebranschen med en stor stolthet.

Vi har en bjussig kultur där vi alltid försöker ge allt, både till våra kunder och varandra.

Coffee Solutions startade 2017 och vi har sedan dess spridit leenden i hela Östergötland.