Hoppa till innehåll

Verksamhetschef till Vardaga Linköping

Om Vardaga

Vardaga driver drygt 100 boenden runt om i Sverige och vi erbjuder en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se

Under våren 2023 startade en ny era i Linköpings äldreomsorg - Framtidens vård och omsorg i hemmet. Vardaga är med och formar äldreomsorg och hemsjukvård i Linköpings kommun och vill leverera stort till våra äldre. Du också? Och du har dessutom erfarenhet av hemtjänst och är sugen på såväl nystart som att forma din verksamhet? Toppen!

Vi på Vardaga är ödmjuka inför det uppdrag som uppdragsgivaren, Linköpings kommun, gett oss förtroende till. Vi är övertygade om att vi tillsammans kan göra skillnad och göra världen lite bättre - en människa i taget.

Din roll

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med start på 6 månaders provanställning.

I rollen som verksamhetschef kommer du att leda verksamheten i det dagliga arbetet där målet är att ge de boende förutsättningar för att klara det dagliga livet efter sina behov och önskemål.
  Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Säkerställa att verksamheten arbetar utifrån gällande lagar, avtal, aktuella koncept, policy- och styrdokument.
  • Arbetsmiljöarbete
  • Ekonomiskt resultat - budget, förändringsarbete osv.
  Din profil

  Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom vård och omsorg (ex. socionom, social omsorg) och tidigare erfarenhet från äldreomsorg. Du har minst två års dokumenterad erfarenhet av chefsuppdrag och goda vitsord kring ledarskap. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som hemtjänstutförare, antingen som medarbetare eller chef/arbetsledare.

  Du har ett coachande förhållningssätt och vill se dina medarbetare växa och utvecklas i sin yrkesroll. Du gillar att ge och ta emot feedback och bryta ned och arbeta mot uppsatta mål. Du är lösningsorienterad och ser möjligheter framför hinder.

  Det här får du av Vardaga
  • Grundutbildning när du tillsvidareanställs inom Vardaga samt kompetensutveckling via vår egen utbildningsorganisation Lära
  • Ledarskapsprogram för samtliga blivande chefer via Lära
  • Förmånsportal med rabatter och förmåner
  • Coachande och stöttande chefer nära dig
  • Tydliga styrdokument och rutiner för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra omsorgstagare
  • Karriär- och utvecklingsmöjligheter
  • Kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar och friskvårdsbidrag.
  Rekryteringsprocessen
  I denna rekryteringsprocess samarbetar Clevry med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

  Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

  Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46704629320. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

  Om Clevry

  I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

  Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
  Clevry logotyp
  Sök jobbet
  Sista ansökningsdag
  02 jan. 2024 (35 dagar kvar)
  Område
  Typ av anställning

  Kontaktperson
  Sofia Ioannidou
  Telefon

  Om arbetsgivaren

  CLEVRY

  Lindhagensgatan 74
  112 18 Stockholm
  08-612 04 90

  Fler jobb från samma arbetsgivare

  Linköping
  Service & Kundtjänst
  Företagslogga
  Södertälje
  Försäljning
  Företagslogga
  Södertälje
  Försäljning
  Företagslogga

  Liknande Jobb