Hoppa till innehåll
Clevry logotyp

Provregistrerare till nattjänst på SGS

Ansök nu
Om företaget

SGS är marknadsledande inom miljö- och livsmedelsanalyser med målbilden att skydda allmänhetens hälsa. De är ett multinationellt företag och varumärke som finns över hela världen med fler än 2600 kontor och laboratorier och med över 90 000 anställda.

SGS är engagerade i övervakning, kontroll och restaurering av vår miljö. De utför laboratorieanalyser, provtagning och konsulttjänster inom detta område och är specialiserade inom vatten- och markanalyser. SGS jobbar för att minimera det oförutsedda och för att säkra kvaliteten i deras kunder livsmedels- och drickvattensproduktioner. Till SGS i Linköping söker vi nu en provregistrerare till nattskiftet på Registreringen. Tjänsten är på heltid med önskad start så snart som möjligt.

Din roll

Som provregistrerare tillhör du avdelningen Miljö Natt och mer specifikt gruppen som kallas Registreringen, där du jobbar med åtta engagerade och kunniga kollegor. Arbetet är fokuserat på att ta emot, packa upp och registrera ankommande prov. Därefter ansvarar du även för att distribuera proverna vidare i laboratoriet via provhällning. Utöver de prover du hanterar enligt standardiserat flöde och deadline, kommer du även hantera expressprover, vilket innebär att du tar emot prover under kvällen som sedan hanteras enligt väl inarbetade rutiner på laboratoriet under natten, för att svaras ut till kund påföljande morgon. Arbetet kan bitvis vara fysiskt krävande och gruppen roterar därför mellan arbetsuppgifterna för variation.

Detta är en rekrytering, vilket innebär att Clevry ansvarar för rekryteringsprocessen men du blir direkt anställd hos SGS. Tjänsten är på heltid, vilket på nattskiftet motsvarar 4 nätter/vecka på ett rullande schema måndag-torsdag alternativt tisdag-fredag, där arbetstiderna är förlagda mellan 20:00-05:00/21:00-06:00.

Din profil

Vi söker dig som har en godkänd och avslutad gymnasieexamen. Vi ser gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet från branscher där du har utvecklat din noggrannhet och stresstålighet. Detta kan exempelvis vara inom laboratorium, produktion, industri, restaurang eller lager. Det är högst meriterande om du har erfarenhet av att jobba natt. För denna tjänst är det krav att du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, då de interna säkerhetsföreskrifterna är på svenska. Vidare behöver du vara bekväm med att arbeta i Officepaketet och ha god dator- och systemvana i övrigt.

Som person söker vi dig som har lätt att arbeta både i grupp och självständigt, och du trivs med att jobba mot tydliga deadlines och mål. Du skapar lätt ordning och reda bland dina arbetsuppgifter, även när arbetstempot ökar. Vidare är du ansvarsfull, anpassningsbar och kvalitetsmedveten men även initiativtagande och noggrann.

Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför i samband med din ansökan också genomföra ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få tillgång till resultat som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta ansvarig rekryterare på telefonnummer +46 707 89 34 94 alternativt elvira.derestam@clevry.com. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
Mer info
Kontaktperson
Elvira Derestam
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 juni 2023 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare