Mikrobiologisk laborant sökes till nattpass på SGS

Mikrobiologisk laborant sökes till nattpass på SGS

Om företaget

SGS, tidigare Synlab, är marknadsledande inom miljö- och livsmedelsanalyser med målbilden att skydda allmänhetens hälsa. De är ett multinationellt företag och varumärke som finns över hela världen med fler än 2 600 kontor och laboratorier med över 90 000 anställda.

SGS är engagerade i övervakning, kontroll och restaurering av vår miljö. De utför laboratorieanalyser, provtagning och konsulttjänster inom detta område och är specialiserade inom vatten- och markanalyser. SGS jobbar för att minimera det oförutsedda och för att säkra kvaliteten i deras kunders livsmedels- och drickvattensproduktion. Till SGS i Linköping söker vi nu en mikrobiologisk laborant för ett uppdrag på initialt 6 månader med start omgående.

Din roll

Som mikrobiologisk laborant kommer du att tillhöra kvälls-/nattskiftet med arbetstider förlagda mellan ca 21-06. Det team som du tillhör består av engagerade och tillförlitliga kollegor och du erbjuds också möjlighet till utveckling. Denna roll är på heltid där du jobbar 4 nätter/vecka, vilka nätter kan variera mellan veckorna då det är ett rullande schema. Helgarbete kan förekomma.

Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av Clevry men arbetar hos SGS under hela uppdragsperioden. Du erbjuds ett kontrakt på 6 månader till att börja med, med god chans till förlängning.

Dina arbetsuppgifter är främst kopplade till mikrobiologiska analyser av livsmedel och/eller vatten. Du jobbar med ansättning av prover och följer hela processkedjan utifrån standardiserade metoder. Arbetet med mikrobiologiska analyser är ett systematiskt produktionsarbete enligt rutin med färdiga procedurer. Fokus i din roll kommer att vara noggrannhet, kvalitet och effektivitet.
  Din profil

  Vi söker dig som har en naturvetenskaplig gymnasieutbildning eller motsvarande. Du har genom din utbildning utfört olika typer av laborationer och känner dig bekväm i en laborativ miljö med allt från rutinarbete till säkerhets- och risktänk. Vi ser gärna att du ser långsiktigt på denna möjlighet. Har du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare är det högst meriterande men det är också fördelaktigt om du har tidigare arbetslivserfarenhet från exempelvis serviceinriktade yrken eller vård och omsorg. Det är meriterande om du har erfarenhet av nattarbete.

  Som person tror vi att du som söker är noggrann, stresstålig och detaljfokuserad. Du trivs i ett varierat arbetstempo som bitvis kan bli något högt och lägger då stor vikt vid kvalitet och effektivitet. Vidare ser vi gärna att du är framåt och har en god samarbetsförmåga.

  Om Clevry

  I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

  Rekryteringsprocessen

  Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

  Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta ansvarig rekryterare, i detta fall Elvira Derestam (elvira.derestam@clevry.com, +4670-789 34 94). Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

  Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
  Mer info
  Kontaktperson Elvira Derestam
  Telefon 070-7893494
  Område Linköping
  Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Kemi, Fysik & Biologi
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (11 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  CLEVRY

  Lindhagensgatan 74
  112 18 Stockholm
  08-612 04 90