Hoppa till innehåll
Clevry logotyp

Laborant till provbearbetningsgruppen på SGS

Ansök nu
Om företaget

SGS är marknadsledande inom miljö- och livsmedelsanalyser med målbilden att skydda allmänhetens hälsa. De är ett multinationellt företag och varumärke som finns över hela världen med fler än 2600 kontor och laboratorier och med över 90 000 anställda.

SGS är engagerade i övervakning, kontroll och restaurering av vår miljö. De utför laboratorieanalyser, provtagning och konsulttjänster inom detta område och är specialiserade inom vatten- och markanalyser. SGS jobbar för att minimera det oförutsedda och för att säkra kvaliteten i deras kunder livsmedels- och drickvattensproduktioner. Till SGS i Linköping söker vi nu en laborant för ett uppdrag på 12 månader. Tjänsten är på heltid med önskad start så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.

Din roll

I denna roll som laborant på SGS tillhör du POPs provbearbetningsgrupp och du får jobba med ett team av kunniga och engagerade kollegor.

Som laborant i POPs arbetar du tillsammans med ca 10 kollegor. Du kommer huvudsakligen jobba med upparbetning av prov enligt standardiserade metoder och med hjälp av teknisk utrustning. Utöver detta innebär rollen även rutinmässigt kvalitetsarbete och du kommer dessutom vara delaktig i förbättringsarbete.

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du blir anställd som konsult via Clevry men arbetar ute hos kund. Du jobbar kontorstider vardagar.

Din profil

Vi söker dig som har en godkänd och avslutad gymnasieutbildning. Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område och tidigare arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Ett krav för denna tjänst är att du kan kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift. Vi ser gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet från branscher där du har utvecklat din noggrannhet och stresstålighet. Det är högst meriterande med laborativ erfarenhet.

Som person söker vi dig som har lätt att arbeta både i grupp och självständigt. Du är strukturerad och skapar lätt ordning och reda bland dina arbetsuppgifter, även när arbetstempot ökar och det eventuellt blir lite stressigt. Vidare är du ansvarsfull, anpassningsbar och kvalitetsmedveten men även initiativtagande och noggrann.

Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför i samband med din ansökan också genomföra ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få tillgång till resultat som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta ansvarig rekryterare på telefonnummer +46 707 89 34 94 alternativt elvira.derestam@clevry.com. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
Mer info
Kontaktperson
Elvira Derestam
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
27 juni 2023 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare