Hoppa till innehåll
Clevry logotyp

Laborant sökes för kvällsjobb till SGS

Ansök nu
Om företaget

SGS är marknadsledande inom miljö- och livsmedelsanalyser med målbilden att skydda allmänhetens hälsa. De är ett multinationellt företag och varumärke som finns över hela världen med fler än 2600 kontor och laboratorier och med över 90 000 anställda.

SGS är engagerade i övervakning, kontroll och restaurering av vår miljö. De utför laboratorieanalyser, provtagning och konsulttjänster inom detta område och är specialiserade inom vatten- och markanalyser. SGS jobbar för att minimera det oförutsedda och för att säkra kvaliteten i deras kunder livsmedels- och drickvattensproduktioner. Till SGS i Linköping söker vi nu en laborant för ett uppdrag till årsskiftet 23/24. Tjänsten är på 75% med start omgående eller enligt överenskommelse, där arbetstiderna är förlagda måndag-fredag kvällstid mellan 16:00-22:00.

Din roll

I denna roll tillhör du den oorganiska avdelningen som består av tre grupper: Titro, Spektro och Metall. Avdelningen består av ca 45 anställda fördelade på de tre grupperna och de har olika analystekniska inriktningar. I denna roll kommer du att tillhöra Metallgruppen och start för tjänsten är omgående.

Som laborant i gruppen Metall kommer du främst att arbeta med upparbetning av prover och enklare laborativa uppgifter. Du förbereder då prover inför analys och säkerställer att inget test är kontaminerat eller felregistrerat. Utöver det kan du också fördela prover, säkerställa att det är rätt mängd i varje provrör och eventuellt tillsätta någon typ av vätska.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Clevry ansvarar för rekryteringsprocessen men du blir direkt anställd hos SGS.

Din profil

Vi söker dig som har en godkänd och avslutad naturvetenskaplig gymnasieutbildning samt ett stort intresse för kemi, biologi och laboration. Under din studietid har du utfört enklare laborationer och utvecklat ett risk- och säkerhetstänk. Du är väl insatt i de rutiner som det krävs att man följer och arbetar utifrån i ett laboratorium för att minska risker för exempelvis kontamination. Har du tidigare arbetslivserfarenhet inom området är detta meriterande, annars ser vi gärna att du har erfarenhet inom branscher där du har utvecklat din noggrannhet och stresstålighet. Detta kan exempelvis vara inom restaurang, kundtjänst eller lager. Ytterligare krav för denna tjänst är att du har goda kunskaper i hela Office-paketet och kan kommunicera både i tal och skrift på svenska och engelska.

Som person har du lätt att arbeta både i grupp och självständigt. Du uppskattar ett rutinartat arbete och skapar lätt ordning och reda bland dina arbetsuppgifter, även när arbetstempot ökar och det eventuellt blir lite stressigt. Vidare är du ansvarsfull, anpassningsbar och kvalitetsmedveten men även initiativtagande och noggrann.

Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför i samband med din ansökan få genomföra ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få tillgång till resultatet som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta ansvarig rekryterare på telefonnummer +46 707 89 34 94 alternativt elvira.derestam@clevry.com. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
Mer info
Kontaktperson
Elvira Derestam
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
02 juni 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare