Hoppa till innehåll
Clevry logotyp

Laborant på heltid till Spektro på SGS

Ansök nu
Om företaget

SGS är marknadsledande inom miljö- och livsmedelsanalyser med målbilden att skydda allmänhetens hälsa. De är ett multinationellt företag och varumärke som finns över hela världen med fler än 2600 kontor och laboratorier och med över 90 000 anställda.

SGS är engagerade i övervakning, kontroll och restaurering av vår miljö. De utför laboratorieanalyser, provtagning och konsulttjänster inom detta område och är specialiserade inom vatten- och markanalyser. SGS jobbar för att minimera det oförutsedda och för att säkra kvaliteten i deras kunder livsmedels- och drickvattensproduktioner. Till SGS i Linköping söker vi nu en laborant för en tillsvidaretjänst. Tjänsten är på heltid med önskad start i juni.

Din roll

I denna roll som laborant på SGS tillhör du den oorganiska avdelningen som består av tre grupper: Titro, Spektro och Metall. Avdelningen består av ca 45 anställda fördelade på de tre grupperna och de har olika analystekniska inriktningar. Du kommer för dennea tjänst att tillhöra Spektrogruppen, som jobbar med spektrofotometriska analysmetoder.

Som laborant i Spektrogruppen arbetar du tillsammans med ca 10 kollegor. Du analyserar bland annat totalhalter av kväve och fosfor, närsalter, TOC och fenol/cyanider, i främst vattenprover. Du kommer att analysera en stor variation av prover varje dag enligt standardiserade metoder och använder flertalet olika analystekniker som exempelvis spektrofotometri. Utöver detta ingår även viss kalibrering och kvalitetsarbete i dina arbetsuppgifter.

Detta är en heltidstjänst där du jobbar vardagar och kontorstider. Det är en rekrytering, vilket innebär att Clevry ansvarar för rekryteringsprocessen men du blir direkt anställd hos SGS.

Din profil

Vi söker dig som har en godkänd och avslutad naturvetenskaplig gymnasieutbildning samt ett stort intresse för kemi, biologi och laboration. Under din studietid har du utfört enklare laborationer och utvecklat ett risk- och säkerhetstänk. Du är väl insatt i de rutiner som det krävs att man följer och arbetar utifrån i ett laboratorium för att minska risker för exempelvis kontamination. Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom kemi och/eller biologi och tidigare arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Ett krav för denna tjänst är att du har goda kunskaper i hela Office-paketet samt att du kan kommunicera i både tal och skrift på svenska då alla säkerhetsföreskrifter inte finns översatta till engelska. Vi ser gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet från branscher där du har utvecklat din noggrannhet och stresstålighet. Detta kan exempelvis vara inom butik, restaurang, eller lager.

Som person söker vi dig som har lätt att arbeta både i grupp och självständigt. Du uppskattar ett rutinartat arbete och skapar lätt ordning och reda bland dina arbetsuppgifter, även när arbetstempot ökar och det eventuellt blir lite stressigt. Vidare är du ansvarsfull, anpassningsbar och kvalitetsmedveten men även initiativtagande och noggrann.

Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför i samband med din ansökan också genomföra ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få tillgång till resultat som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta ansvarig rekryterare på telefonnummer +46 707 89 34 94 alternativt elvira.derestam@clevry.com. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
Mer info
Kontaktperson
Elvira Derestam
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 juni 2023 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare