Hoppa till innehåll
Clevry logotyp

Inköpare till SGS i Linköping

Publiceringsdatum
05 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Om företaget

SGS är världsledande inom TIC-sektorn (test, inspektion och certifiering) och har över 98 000 anställda strategiskt beläget runt om i världen. SGS arbetar inom 11 branscher och i hela leveranskedjorna genom att tillhandahålla specialiserade affärslösningar som förbättrar kvalitet, säkerhet, produktivitet och minskar risker. Vårt nätverk på över 2 650 kontor och laboratorier hjälper kunder att navigera i en alltmer reglerad värld genom att erbjuda lokal expertis på global nivå.

I Norden finns vi i Danmark, Norge, Sverige och Finland med huvudkontor i Linköping, där de flesta övergripande nordiska funktionerna är stationerade. Vi verkar inom 5 affärsområden: Health and Nutrition, Industry and Environment, Connectivity and Products, Natural Resources och Business Assurance.

Din roll

Som inköpare tillhör du den mindre avdelningen Inköp och Logistik på SGS i Linköping. Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av Clevry men arbetar hos SGS under hela uppdragsperioden. Du erbjuds initialt ett kontrakt till och med slutet på augusti, men för rätt person kan goda möjligheter finnas till vidare utveckling hos SGS.

Ditt fokus i rollen kommer att ligga på att säkerställa att personal på SGS har det material som krävs för arbetet. I rollen har du många olika kontaktytor, både via mail och telefon, med både svensk- och engelsktalande grossister, transportörer och företag men även internt med produktionen. Utöver detta kommer du också vara behjälplig i upphandlingar bland leverantörer främst nationellt, men du kan också få tillhandahålla data och information för upphandlingar globalt. I rollen ingår även arbete med leveranser och beställningar av material. Detta kan till exempel vara att följa beställningar som är försenade eller tillfälligt slut. Du säkerställer då var en transport är och när den kan tänkas komma fram. Du kan även få i uppdrag att leta efter alternativa lösningar och arbeta med sourcing av nya artiklar.
  Din profil

  Vi söker sig som har en eftergymnasial utbildning från universitet eller yrkeshögskola inom inköp. Vi ser gärna att du också har någon form av praktisk erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Detta kan vara från praktik, sommarjobb eller tidigare arbetslivserfarenhet. Du är bekväm med att kommunicera på både svenska och engelska i tal och skrift och det är meriterande om du även kan kommunicera på danska eller norska. Du bör även ha en god data- och systemvana, främst i Excel, då detta används mycket i det dagliga arbetet.

  Som person tror vi att du som söker är strukturerad, lösningsfokuserad och kommunikativ. Då du har många olika kontaktytor tror vi att du trivs i en social roll, där du också är samarbetsvillig och flexibel då du ibland kommer att behöva ställa om utifrån nya förutsättningar och situationer. Vidare är du analytiskt lagd, ordningsam, kvalitetsmedveten och resultatfokuserad.

  Om Clevry

  I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

  Rekryteringsprocessen

  Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

  Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

  Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden

  Liknande Jobb

  Clevry logotyp
  Sök jobbet
  Ansök senast
  05 april 2024 (39 dagar kvar)
  Ansök nu

  Om arbetsgivaren

  CLEVRY

  Lindhagensgatan 74
  112 18 Stockholm
  08-612 04 90