Hoppa till innehåll
Vi utökar vårt team med ytterligare en duktig redovisningskonsult som kan fortsätta ge våra kunder en fantastisk service. Arbetet är självständigt med mycket ansvar samtidigt som du ingår i en arbetsgrupp som stöttar och hjälper varandra.

Om tjänsten

Som redovisningskonsult hos oss arbetar du nära våra kunder med varierande arbetsuppgifter så som löpande redovisning, årsbokslut, årsredovisningar, inkomstdeklarationer och rapportering till kund.

Vi arbetar främst i Fortnox med anpassade lösningar för våra kunder. I och med den digitala omställningen som branschen går igenom får du även möjligheten att utveckla din IT-kompetens och utmanas i hur man hittar den mest effektiva digitala lösningen för kunden.

Rollen innebär variation och ett stort ansvar och du behöver därför ha god förmåga att möta olika människor och verksamheter. Du som är driven och engagerad finns stora möjligheter att påverka ditt arbete och växa tillsammans med oss.

Vi söker dig som
  • Har minst 1 års erfarenhet som redovisningskonsult på byrå
  • Kan upprätta årsbokslut, årsredovisning och deklarationer självständigt
  • Är stresstålig och har lätt att hoppa mellan olika kunduppdrag
  • Är serviceinriktad och har lätt för att kommunicera
  • Är noggrann och strukturerad
City Redovisning i Linköping AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Kontaktperson
Stefan Åberg
Email
Telefon

Om arbetsgivaren

Vi är en auktoriserad byrå med auktoriserade redovisningskonsulter anslutna till SRF. Våra trevliga kunder är ägarledda företag som driver sin verksamhet som enskild firma eller aktiebolag och som verkar inom flertalet branscher.

Vi har en familjär kultur och arbetsklimatet är öppet och rakt vilket ger en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö. Som anställd har man stor chans att ändra på rutiner och arbetssätt och komma med förslag på förbättringar. För oss är det viktigt att ha en bra balans mellan arbete och fritid och vi behöver sällan jobba övertid.
http://www.cityredovisning.se

Liknande Jobb