Hoppa till innehåll
Centric Professionals AB logotyp

Systemtekniker till Saab Aeronautics

Ansök nu
Arbetsuppgifter

Du erbjuds arbetsuppgifter som är varierande och breda, från ax till limpa, drift, förvaltning och utveckling inom områden så som hårdvara, realtidssystem, I/O-system, infrastrukturtjänster, operativsystem (främst Linux och Solaris) och IT-säkerhet.

Var tredje vecka har man ”Learning day”, då man fritt får välja vad man vill utvecklas inom som är jobbrelaterat. Attityden i sektionen är också mycket hjälpsam, så du kommer att få lära dig mycket här!

Din profil
Du har ett gediget datorintresse och vill framför allt lära dig mer inom området, vilket du kommer att få stor möjlighet till. Som systemadministratör kan olika bakgrunder vara intressanta. Arbetet är brett och rör exempelvis OS, nätverk, infrastrukturtjänster, IT-säkerhet, konfigurationsstyrning och dokumentation.

Vi värdesätter en person som gillar att ta sig an nya uppgifter och utmaningar som inte nödvändigtvis ligger inom din arbetsbeskrivning

Uppdraget omfattas av försvarssekretess, vilket innebär godkännande av säkerhetsprövning utförd av myndighet.

Goda kunskaper i svenska och engelska krävs, både i tal och skrift.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Christian Gidlöv på tfn: 0734-159383 eller christian.gidlov@centric.eu.

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
18 nov. 2023 (54 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Till vår kund Saab Aeronautics säker vi en systemtekniker. Uppdraget gäller systemadministratörsarbete på sektionen Computer Platforms for Simulators, som tillhör avdelningen STS - Simulatorer, Träningssystem och Stödsystem på Saab Aeronautics.

Du har möjlighet, om du vill, att lära dig mycket om hela flygplanet. Till simulatorerna kommer Gripenutvecklarna och testar sin funktion innan de går vidare till test i flygplan. Kraven på tillförlitlighet och prestanda är därför höga. Ofta får man vara med och felsöka funktionskedjan ända upp till flygplansapparat.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare