Hoppa till innehåll
Centric Professionals AB logotyp

Supporttekniker till komplex andra linje

Publiceringsdatum
25 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Du kommer att sköta driften och support av Saabs IT-system. Här kommer du, tillsammans med dina kollegor, att arbeta nära slutanvändarna med allt från stora till små uppdrag samt felsökning på en djupare nivå. Du och ditt team ansvarar för en bestämd grupp återkommande slutanvändare och hämtar samt uppdaterar och dokumenterar information i kundens knowledge-databas. Tillsammans säkerställer ditt team att tjänsterna uppfyller kundernas behov, samtidigt som ni ständigt arbetar för att förbättra dem.

Din profil
Du har ett genuint intresse för teknik och erfarenhet från support. Som person är du ansvarstagande och driven med ett professionellt agerande. Du ska tycka om att arbeta systematiskt och har en god teknisk förståelse.

Du har erfarenhet från arbete inom servicedesk samt med systemen nedan. Du är en stabil och trygg person som har en hög kommunikativ förmåga, för att konstruktivt kunna föra en dialog med kund och dina kollegor och du fungerar bra ihop med ett team.

Denna tjänst kräver svenskt medborgarskap och en registerkontroll då arbete kan komma att utföras i försvarshemlig miljö.

Krav på erfarenhet:

  • Systematisk felsökning
  • Erfarenhet av att arbeta i ärendehanteringssystem
  • Minst 1 års erfarenhet av slutanvändarsupport
  • Microsoftmiljö
  • Active Directory
  • Grundläggande kunskap inom infrastruktur, servrar, nätverk, SCCM, databaser etc.
  • Dokumentation
  • Goda kunskaper i svenska och engelska - i såväl tal som skrift


Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Adam Ahlberg på tfn: 0734-159373 eller adam.ahlberg@centric.eu.

Centric Professionals AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 jan. 2024 (32 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Centric söker nu för vår kund Saabs räkning en supporttekniker med minst ett års erfarenhet som har ett genuint intresse för service och som trivs med att hjälpa kunder med deras IT-problem via olika kanaler. Saab behöver stärka upp med supporttekniker till deras andra linje. Har du ett brinnande intresse för IT och teknik samt en god pedagogisk förmåga? Då är detta en tjänst för dig!

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.
http://www.centric.eu

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Linköping
Data & IT
Företagslogga
Linköping
Data & IT
Företagslogga
Linköping
Data & IT
Företagslogga