Hoppa till innehåll

Supporttekniker till first line

Arbetsuppgifter

Som supporttekniker i en first line kommer du att sköta driften och support av kundens system. Daglig kontakt med slutanvändare via telefon, ärendehanteringssystem och mail där du som supporttekniker kommer att felsöka och guida IT-relaterade problem. Vidare är dokumentation av ärenden och manualer något som ofta tillhör sin vardagliga arbetsdag.


Din profil
Du har ett genuint intresse för teknik och erfarenhet från support. Som person är du ansvarstagande och driven med ett professionellt agerande. Du ska vara en person som tycker om att arbeta systematiskt och har en god teknisk förståelse.

Du har viss erfarenhet eller relevant utbildning inom IT samt med systemen nedan. Du är en stabil och trygg person som har en hög kommunikativ förmåga, för att konstruktivt kunna föra en dialog med kund och dina kollegor och du fungerar bra ihop med ett team.

Krav på erfarenhet

  • Erfarenhet och/eller relevant utbildning av IT
  • Viss erfarenhet i slutanvändarsupport
  • Microsoftmiljö
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift


Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Adam Ahlberg på tfn: 0734-159373 eller adam.ahlberg@centric.eu.

Centric Professionals AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
26 dec. 2023 (24 dagar kvar)
Område
Yrkesroll
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Centric söker nu en supporttekniker som har ett genuint intresse för service och som trivs med att hjälpa kunder med deras IT-problem via olika kanaler. Har du ett brinnande intresse för IT och teknik samt en god pedagogisk förmåga? Då är detta en tjänst för dig!

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.
http://www.centric.eu

Fler jobb från samma arbetsgivare

Linköping
Data & IT
Företagslogga
Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga
Örebro stad
Data & IT
Företagslogga

Liknande Jobb

Linköping
Data & IT
Företagslogga
Linköping
Data & IT
Företagslogga
Linköping
Data & IT
Företagslogga