Hoppa till innehåll
Centric Professionals AB logotyp

Senior nätverksingenjör

Publiceringsdatum
25 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Som nätverksingenjör på Saab så kommer du att arbeta med deras pågående projekt och förvaltningar. Uppdraget kan variera och omfatta så som drift, utveckling eller uppgraderingar för att säkerställa krav på säkerhet och funktion.

Du kommer bland annat arbeta med:

  • Drift, support och förvaltning av nätverk samt brandväggar (Cisco, Fortigate och Checkpoint främst)
  • Planering, strukturering och dokumentation av nätverk samt brandväggar
  • Drift, support och förvaltning av SD-WAN (Citrix)
  • Hantering av nätverksrelaterade system så som övervaknings-, automatiserings- och manageringssystem


Din profil
Du har studerat IT på högskolenivå eller har minst åtta års relevant arbetslivserfarenhet. Som person är du ansvarstagande och driven med ett professionellt agerande. Du tycker om att lära dig och har god förmåga att hantera både tekniska lösningar och kundrelationer. Du uppskattar struktur, ordning och reda och förstår hur detta är kopplat till en leverans av hög kvalitet.

Du bör ha kunskaper inom bland annat:
  • LAN baserat på Cisco
  • Cisco ISE
  • Citrix SD-WAN
  • Fortigate och Checkpoint
  • Datacenter Cisco ACI
  • Automation

Uppdraget innebär krav på svenskt medborgarskap och registerkontroll då arbetsuppgifter sker i försvarshemlig miljö.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Adam Ahlberg på tfn: 0734-159373 eller adam.ahlberg@centric.eu.

Centric Professionals AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 jan. 2024 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vår kund Saab behöver stärka upp med en nätverksingenjör till deras nätverksavdelning. Söker du ett jobb där du får vara med och driva företaget framåt? Trivs du med att arbeta i en bred roll där du får ansvar för förvaltning och utveckling? Har du ett brinnande intresse för IT och teknik? Då är detta en tjänst för dig!

Tjänsten är på plats hos Saab i Linköping.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.
http://www.centric.eu

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb