Hoppa till innehåll
Centric Professionals AB logotyp

Klienttekniker inom Citrix och Windows

Ansök nu
Arbetsuppgifter

Uppdraget går ut på att administrera och hantera kundens klient- och VDI-miljö. Det innebär således att konfigurera och förvalta windowsklienter för att säkerställa stabilitet, säkerhet och prestanda. Vidare kommer du att arbeta med Citrix VDI-lösningar som involverar att skapa och förvalta virtuella instanser som hostas på servrar. Utöver dessa huvuduppgifter kommer du att hantera mjukvaruinstallationer, uppdateringar, felsökning av både mjuk- och hårdvara samt säkerställa kompabilitet och implementera säkerhetsåtgärder.

Du kommer att arbeta med:

 • Hantering, felsökning och förvaltning av windowsklienter och VDI:er med fokus mot Citrix
 • Implementationer, uppdateringar och säkerhetsåtgärder
 • Felärenden, livscykelhantering och dokumentation


Din profil
Du har flera års erfarenhet som IT-tekniker inom klienthantering med ett strukturerat arbetssätt. Som person är du ansvarstagande och driven med ett professionellt bemötande där du kan både arbeta självständigt och i grupp.

Uppdraget kan komma att omfattas av försvarssekretess (RK2), vilket innebär krav på svenskt medborgarskap och godkännande av säkerhetsprövning utförd av myndighet.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Krav
 • Erfarenhet från liknande tjänster
 • Hög kommunikativ förmåga
 • Lösningsorienterad
 • Mycket hög servicekänsla
 • God teknisk kunskap
 • Kan uttrycka dig mycket väl på svenska och engelska - i både tal och skrift
 • Svenskt medborgarskap

Meriterande
 • Erfarenhet av att arbeta i komplexa samt stora organisationer
 • ITIL


Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Adam Ahlberg på tfn: 0734-159373 eller adam.ahlberg@centric.eu.

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
22 okt. 2023 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vår kund i Linköping behöver stärka upp med tekniker till deras verksamhet. Har du ett brinnande intresse för IT och teknik och är strsukturerad? Då är detta en tjänst för dig!

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare