Hoppa till innehåll

Är du intresserad av deltidsuppdrag på Centrics servicedesk?

Arbetsuppgifter

Du svarar på ärenden via telefon, chat eller på mail där du i första hand hoppas kunna lösa så många ärenden som möjligt i ditt led. Är det ärenden som måste eskaleras vidare till 2nd line så dokumenterar du väl för snabb överlämning till dina kollegor.

Vi har kunder idag som vi supporterar med klassisk IT-support, där du är första kanalen in och tar emot ärenden. Det handlar om allt från lösenordsbyte till nätverksproblem samt många andra incidenter och ärenden som du kommer att hantera. Som om inte det skulle räcka så står Centric också med ett ben i retail. Vad innebär retail? Jo, Centric samarbetar idag med många av de mer välkända butikskedjorna, dagligvaruhandel samt apotek där vi erbjuder en helhetslösning för dessa retailkunder vilket innefattar kassasystemet (mjukvaran) och hela uppsättningen av en kassaapparat (hårdvaran). Vi installerar och supporterar dessa kunder och det är på servicedesken i Linköping ärenden relaterat till detta kommer tas emot.

Kanske blir du räddaren i nöden när kassan av någon anledning helt plötsligt slutar fungera och samtalet från butikspersonalen når just dig. Kön i butiken växer, butikspersonalen blir stressade och du på andra sidan telefonen behåller lugnet och snabbt försöker lösa problemet. Du löser problemet och blir räddaren i nöden; dagens hero!

Du förväntas arbeta två till tre pass i veckan under nattetid och helg. Varje pass kommer att vara att vara 12 timmar vardera - t.ex. 19:00-07:00. Detta är en beredskapstjänst vilket innebär att du ska vara anträffbar för att inställa dig i arbete men inte på en specifik angiven plats, dvs arbetet kan ske hemifrån.

Din profil
Vi söker dig som älskar att lösa problem och har du möjlighet att leverera det lilla extra så gör du det mer än gärna. Du är nyfiken och proaktiv med målet att alltid leverera bästa resultat. Din servicekänsla och förmåga att skapa en positiv upplevelse hos kunderna är något som kommer väga tungt i denna rekryteringsprocess.

För att klara av arbetet i en servicedesk generellt så krävs det ett stort mått av tålamod och service och har du tidigare arbetat i en IT-support så är det meriterande. Vidare ska du kunna kommunicera obehindrat på både svenska och engelska.

Du som inte har någon praktisk erfarenhet av en IT-support kommer inte bli bortvald, du kanske är rätt person med rätt driv - det räcker långt. Vi på Centric tror på människor och vill du lära dig och vill du utvecklas så är vi aldrig en bromskloss.

Vi kan erbjuda dig
Tjänsten är en visstidsanställning. Vi erbjuder dig tillgång till kontinuerlig kompetensutveckling tillsammans med ett roligt gäng med mycket värme och humor. Vi är både professionella och personliga i våra relationer. Vi har en genomtänkt onboardingprocess för att du ska få den bästa förutsättningen till att få en bra start hos oss. Det finns goda chanser för en fortsatt karriär inom Centric där du har stor möjlighet att utveckla din IT-kompetens.

Förutom att du kommer bli en del av vårt team i Linköping så kommer du också att ha kollegor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro och i Norge. Centric ingår i den holländska Centrickoncernen som är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med ca 4500 anställda i Europa.

Låter det intressant? Urvalet sker löpande så registrera din ansökan till oss på Centric redan idag.

Kontakt information
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Adam Ahlberg på tfn: 0734-159373 eller adam.ahlberg@centric.eu.

Centric Professionals AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
09 jan. 2024 (42 dagar kvar)
Område
Yrkesroll
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Om du är intresserad av att arbeta deltid så har du möjlighet att vara med och starta upp Centrics nya servicedesk placerad i hjärtat av Sverige - Linköping. Tjänsten är väl anpassad för dig som är student eller söker deltidsuppdrag.

Centric etablerar nu en servicedesk i Linköping och vi söker nu flertalet supporttekniker som vill vara med på en nystart och utveckling av Sveriges kanske bästa servicedesk! Vi har idag kunder som vi ska supportera och upprätthålla vår goda service till men vi ska också värva fler kunder och utöka tjänsten. Här kan du hamna i ett spännande sammanhang under lång tid av din karriär.
http://www.centric.eu

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb