SÄLJARE GODIS

SÄLJARE GODIS

OM OSS
Vi importerar och utvecklar konfektyr av alla slag från ledande konfektyrtillverkare över hela världen. Våra kunder finns över hela landet samt i våra grannländer. CAB Candinavia har sitt kontor och lager i Linköping.

OM JOBBET
Vi söker en positiv och motiverad säljare och medarbetare till vårt företag.
Att bygga och förvalta en god relation med sina kunder är avgörande för att lyckas i uppdraget. Du kommer att hantera införsäljning av varor, ordermottagning, presentera nyheter, kundsupport, offerter, deltaga vid mässor, förhandlingar, kampanjer mm.
Dina kunder finns över hela landet. Kunderna består av allt från mindre privatägda företag till centrala inköpare inom större koncerner och sträcker sig över flera affärsområden, såsom dagligvaruhandel, servicehandel, lågprishandel m.fl.
Arbetet kommer till stor del utföras från vårt kontor i Linköping, men resor med kundbesök är också en viktig del av jobbet.
Dig vi säker skall ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom försäljning. Din person och arbetssätt präglas av god förmåga till att ta bygga relationer och ta egna initiativ, vara ansvarsfull och arbeta självständigt. Du är strukturerad och ordningsam, målmedveten och ser varje arbetsdag som full av nya möjligheter till god försäljning och att bygga kundrelationer. Du gillar kontakt med andra människor via besök, telefon eller mejl.
Du trivs i en mindre verksamhet där det är nära till kolleger och beslut och där vikten av att ta sitt ansvar och kunna samarbeta är avgörande för fortsatt framgång. Som person har du lätt för att samarbeta, har en kreativ och positiv inställning och har inget emot att även vara behjälplig med andra göromål vid behov.

KRAV
Du skall ha tidigare erfarenhet av att hantera och driva hela säljprocessen från kundkontakt till avslut.
Har goda spräkkunskaper i tal och skrift i svenska och engelska.
Du är social och uppskattar kontakt med andra människor.
Har vana att skriva affärsbrev, offerter, mm.
God datorvana.
B-körkort.
Mer info
Email Mejla Candinavia AB
Område Linköping
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.candinavia.se
Sista ansökningsdag 17 apr 2023 (27 dagar kvar)