Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Utesäljare till Byggbeslag AO Material

Ansök nu

Har du erfarenhet av försäljning inom B2B och vill arbeta i ett väletablerat företag? Motiveras du av att bygga affärer och relationer? Hos Byggbeslag erbjuds du en varierad roll med stort eget ansvar, där du blir en del av deras sammansvetsade team i Linköping!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Byggbeslag.

Om företaget

Byggbeslag levererar produkter, tjänster och smarta lösningar inom lås, säkerhet och inredning till fastigheter och byggprojekt. De har sedan starten 1957 verkat genom olika produkt och tjänsteområden inom bygg samt fastighetsägarprocessen och är idag verksamma inom två affärsområden anpassat efter marknadens behov. Dessa affärsområden är Lås & Säkerhet som är inriktat på access och säkerhetsfunktioner, samt affärsområdet Material som levererar materialförsörjning till byggentreprenörer. Under åren som gått har både Byggbeslags erbjudande och företag växt. De har kommit närmare deras kunder genom nyetableringar och förvärv och har idag en rikstäckande verksamhet.

Byggbeslag omsätter idag 700 MSEK och har drygt 300 anställda på 16 olika platser i Sverige. För denna roll tillhör du säljteamet i Linköping som idag består av 4 personer.

Arbetsuppgifter

I rollen som utesäljare kommer du att verka inom affärsområdet Material. Ditt arbete kommer till största del att bestå av relationsbyggande mot främst befintliga kunder, där du arbetar med försäljning av Byggbeslags totala produktsortiment. Du kommer att få bevaka nya projekt samt planering, genomförande och uppföljning av dessa. Vidare kommer du att hantera offerter och avtal, genomföra presentationer och sälja in företagets tjänster på ett attraktivt sätt för att främja en vidare utveckling för Byggbeslag och dess affärsinriktning. Du kommer att vara delaktig i budget och prognosarbeten.

I tjänsten ingår resor inom Östergötland, Småland, Södermanland och Gotland, övernattning förekommer. Du får tillgång till tjänstebil.

* Kundbesök och proaktivt bearbeta kunder
* Identifiera möjligheter och behov
* Bygga och bevara god kundkontakt
* Administrativt arbete kring offertarbete

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Gedigen erfarenhet av försäljning inom B2B
* B-körkort
* Mycket goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift
* Data- och systemvana
* Erfarenhet inom byggbranschen är starkt meriterande

För att trivas i rollen som utesäljare hos Byggbeslag ser vi att du är en driven och produktiv person som gillar att arbeta mot och nå mätbara mål. Du är nyfiken, initiativtagande och har god samarbetsförmåga. Då rollen innebär mycket kontaktytor, både internt och externt, är du en lagspelare och ser ett värde i att samarbeta. Vidare ser vi att du är en socialt säker person som har en naturlig fallenhet för att bygga relationer till andra människor. Att arbeta i en roll där du får stort utrymme att vara självgående och driva ditt arbete framåt är något som du trivs med.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Linköping
Lön: Fast lön enligt överenskommelse


Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 nov. 2023 (55 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare