Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Teknisk säljare till Ehn & Land

Ansök nu

Arbetar du idag som teknisk säljare och drivs av att skapa och utveckla relationer? Trivs du med frihet under ansvar och vill bli en del av en flexibel och framtidsorienterad organisation där du arbetar med marknadsledande leverantörer främst från Europa? Då är det dig vi söker för tjänsten som teknisk säljare till Ehn & Land.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Ehn & Land

Om företaget

Ehn & Land har i många år utrustat svensk verkstadsindustri med avancerade, högteknologiska verktygsmaskiner, verktyg och kringutrustning och är idag en ledande leverantör inom området. Företaget arbetar med de främsta tillverkarna som ligger i framkant när det gäller innovation och utveckling. Fokuset ligger på att kunna erbjuda kunderna mervärden som tillgänglighet, service, utbildning, support m.m. De är stolta över deras utbud och med deras medarbetare som besitter stor kunskap och hög servicenivå erbjuds deras kunder alltid ett trevligt bemötande.

Huvudkontoret är placerat i Jönköping och det är även där du som säljare kommer tillhöra. I Jönköping hittar du även en lager-och serviceenhet i nya lokaler där både showroom och utbildningslokaler har etablerats. Hos Ehn & Land får du fördelarna så som frihet under ansvar, varierat arbete samt vara en del av en god gemenskap. Företagets kundbas växer och de söker nu en person som vill vara med och bidra till fortsatta tillväxtresan.

På företaget finns tre olika inriktningar, vilket är verktyg, maskin och eftermarknad. På Ehn & Land arbetar totalt 19 anställda. Du har samarbeten i vissa försäljningsprocesser med andra kollegor.

Arbetsuppgifter

I din roll som teknisk säljare har du ansvar för försäljning av verktyg och skärvätskor. Som teknisk säljare är du engagerad i hela försäljningsprocessen vad gäller både befintliga och potentiella kunder. Detta innefattar kartläggning och uppsökning av företag, boka möten, följa upp, bearbeta, offertskrivning, kalkylering, stänga affärer samt kundvård. Tyngdpunkten i rollen ligger på nykundsbearbetning. Majoriteten av din tid spenderas ute hos kund och tjänsten innebär en hel del resande, främst i södra och mellersta Sverige. Med till kund kommer du att ha med dig exemplar av verktyg som kunden får testköra och sedan utvärdera dem. Till rollen hör även att besöka och delta i olika mässor samt besöka leverantörer och även hålla i serviceutbildningar.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* God erfarenhet av produktionsteknik inom skärande bearbetning
* Erfarenhet av relationsskapande försäljning
* Tekniskt intresse och kunnande
* Flytande i svenska språket och bekväm med det engelska språket, både i tal och skrift
* B-körkort
* Meriterande med tyska språkkunskaper

För att lyckas i rollen som teknisk säljare har du ett stort tekniskt intresse samtidigt som du har en naturlig fallenhet för att bygga relationer till andra människor. Du är nyfiken för att förstå kundens behov, lyhörd och förtroendegivande. Du får energi av att föra dialoger och arbeta med nya människor och du tar gärna första steget i ett samtal. Att arbeta i en roll där du får stort utrymme att vara självgående och driva ditt arbete och affärer framåt är något som du trivs med. Vidare har du inga problem med att resa, utan snarare tycker om att vara närvarande ute hos kund. För att trivas i denna roll värderar du en god teamkänsla och vill tillsammans med företaget lyckas och nå nya framsteg.

Vi tror att du som söker arbetar som teknisk säljare idag och har en bred kunskap inom skärande bearbetning. Vidare har du en stor förståelse för industriarbete. Under denna rekrytering kommer det att läggas ett stort fokus på personlighet. Det som kommer göra att du sticker ut bland kandidaterna är ditt säljdriv och sociala kompetens.

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Huvudkontoret ligger i Jönköping, möjlighet att utgå från Jönköping alternativt hemifrån. I och med att du har kunder främst i Mellersta och södra Sverige, ser vi dig bo inom en radie på 20 mil från Jönköping.
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 nov. 2023 (51 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare