Hoppa till innehåll

Student till deltidstjänst som installatör

Är du ute efter ett meriterande uppdrag vid sidan av dina studier? Är du nyfiken på IT och trivs med mycket eget ansvar? Vi söker dig som vill jobba i en roll med mycket fokus på detaljer och säkerhet!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på några dagar under vecka. 49 samt vecka 2. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget.

Om företaget

Företaget arbetar med utveckling av produkter och tjänster inom flera IT-områden med fokus på hög kvalitet och säkerhet.

Du jobbar med engagerade och drivna kollegor med gemensamma mål. De är måna om att hjälpa och pusha varandra igenom utmaningar, och strävar alltid efter att bli bättre - både individuellt och i team.

Arbetsuppgifter

I rollen som installatör ansvarar du tillsammans med en kollega för att packa upp och installera olika enheter på ett noggrant och säkerhetsklassat sätt. Du packar upp en handhållen enhet och genomför uppstart och installation enligt en strukturerad guide. Vidare görs andra delen av installationen av din kollega innan enheten är redo för att packas ner och skickas iväg.

Uppdraget sträcker sig över några dagar v.49 samt v.2. Om du endast är tillgänglig v.2 är det fortfarande aktuellt för dig att söka. Företagets produkter hanteras enligt tydliga säkerhetskrav, varför bakgrundskontroll och säkerhetsintervju kommer att genomföras innan anställning.

* Packa upp och starta enheter
* Genomföra installationer enligt guide
* Samarbeta tillsammans med kollegor för effektivt resultat
* Hantera produkter enligt säkerhetsprotokoll och rutiner

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Du har en annan sysselsättning om minst 50% såsom annat jobb eller student
* Du talar och skriver obehindrat på svenska
* Du har datorvana
* Intresse för IT och teknik är meriterande

För att trivas i rollen är du noggrann och har ett öga för detaljer. Du arbetar uppmärksamt och trivs med att följa rutiner. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och gillar att ha ordning och reda omkring dig. Vidare är du en lagspelare som jobbar bra ihop med andra och har ett trevligt och professionellt bemötande.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: v.49 och v.2
Plats: Linköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
22 dec. 2023 (20 dagar kvar)
Område
Yrkesroll
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.
http://www.bravura.se

Fler jobb från samma arbetsgivare