Revisor till ledande företag inom revision

Revisor till ledande företag inom revision

Trivs du i en roll där du får vara analytisk, problemlösande och arbeta nära kunder? Har du tidigare arbetat inom revison och känner nu att du är redo för nästa steg? Här erbjuds du en varierande och utvecklande roll som revisor inom ett ledande företag inom revison!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos företaget.

Om företaget

Företaget är ett ledande företag inom redovisning, revison, skatt och rådgivning. De stöttar sina kunder med allt från vardagstjänster inom ekonomi till strategisk rådgivning samt hållbarhet. Kulturen på företaget och präglas av gemenskap och en stark tillsammans kultur. Det är en öppen och trivsam stämning på kontoret där alla stöttar och hjälper varandra för att kunna växa och utvecklas tillsammans. För de ligger medarbetaren i fokus och det är viktigt att alla mår bra och ha roligt på arbetet därför är ett fokus hållbart arbetsliv, som präglas vidare i deras arbetssätt och på deras medarbetar förmåner. Mer info om företaget ges vid första avstämning.

Arbetsuppgifter

I rollen som revisor kommer du att arbeta med många olika kunder och ha kontakt med olika beslutsfattare. Dina arbetsuppgifter innebär genomförandet av revisonarbetet, där du även leder mindre team, och skapar dig en uppfattning om kundernas verksamhet och reviderar kundernas räkenskaper och förvaltning samt arbetar med revisionsnära rådgivning. Du genomför granskningar och analyser. Denna roll innebar mycket ansvar och du kommer att få möjlighet att gradvis växa in i din roll.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
* Arbetslivserfarenhet från en tidigare roll inom revison alt, redovisning
* Du talar och skriver obehindrat svenska samt har goda kunskaper i engelska

Vi söker dig som har en god kommunikativ förmåga och trivs med att ta kontakt med nya människor då din roll innebär många kontaktytor. Då arbetet kräver hög struktur och ordning är du även noggrann som person, och drivs av att utföra ditt arbete av hög kvalité. Vidare klarar du av att arbeta både i team och självständigt i en roll där du ges möjlighet att utvecklas.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående/ enligt överenskommelse
Plats: Linköping
Lön: Enligt överenskommelse


Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Heltid, Revisor, Revisorassistent, Revision, Aduit Associate, analysera, konsult, årsredovisningar, Norrköping, Linköping, Östergötland

Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Ekonomi, Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 5 mars 2023 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.