Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Relationsbyggande kundsupport

Ansök nu

Gillar du problemlösning? Är du dessutom en social person som drivs av att skapa långvariga kundrelationer? Då har vi uppdraget för dig! Hos SE Equipment får du möjligheten att utvecklas inom kundbemötande, försäljning och support.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos SE Equipment.

Om företaget

SE Equipment är ett svenskt företag som grundades 2001, med ambitionen att bli en komplett leverantör av redskap inom gaffeltruck, entreprenad, lantbruk och materialhantering. Genom stora inköpsvolymer och med affärsidén att tillgodose marknadens behov av tillbehör och redskap, har de byggt upp ett av Europas största lager i sitt slag. Den långa branscherfarenheten och det breda sortimentet gör att företaget kan erbjuda en skräddarsydd lösning för både återförsäljare och tillverkare. Utöver deras SE sortiment har de även ett premiumsortiment som heter FS. Det sortimentet erbjuder produkter anpassade för tuffare arbeten och större maskiner. Produkterna är tillverkade av kvalitetsstål för att klara av de flesta arbeten. Företaget värdesätter relationsbyggande och utveckling vilket har gjort att de idag inte enbart växt sig stora i Sverige utan även i Europa.

Nu söker SE Equipment ett nytt tillskott till deras support, tjänsten är baserad i Linköping på deras kontor i Hackefors!

Arbetsuppgifter

I rollen som kundsupport kommer du vara den första kontakten för dina kunder och assistera dem i frågor kopplat till produkter, priser, orderändringar och reklamationer samt leveranser. Du svarar på ärenden via telefon, mail och företagets ärendesystem där du också kan registrera och hantera orderförfrågningar. Vidare ansvarar du även för uppsyn av lagerstatus samt hantering och utskick av offerter till kund. Rollen innebär även att du stöttar företagets säljare och tar emot deras ärenden vid förhinder, detta leder i sin tur till mycket kundkontakt direkt mot kund och ger möjlighet till att bygga långvariga kundrelationer.

Vid start erbjuds du en gedigen utbildning tillsammans med ditt team där du får alla verktyg för att bli trygg i din roll. Du har en kontinuerlig dialog med din närmsta chef för att få stöttning i ditt dagliga arbete och ta nästa steg i din utveckling.

* Ärendehantering via telefon, mail och ärendesystem
* Hantera offerter, ordrar, reklamationer och leveranser med mera
* Stötta säljare och bygga kundrelationer

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Mycket god känsla för service
* Goda kunskaper i tal och skrift på svenska och engelska
* Erfarenhet inom kundservice är meriterande

För att trivas i rollen som kundsupport på SE Equpiment bör du ha en god känsla för service och motiveras av att leverera lösningar efter kunders behov. Vidare har du en god kommunikativ förmåga och är lyhörd samt empatisk i ditt bemötande. Rollen kräver att du tar eget ansvar för att driva ditt arbete framåt. Du trivs med varierande arbetsuppgifter som kan ändras från dag till dag och är flexibel i ditt arbetssätt där du kan anpassa dig utefter situation. Du bör även trivas med ett varierat arbetstempo och att samarbeta med dina kollegor.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Linköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
24 juli 2023 (51 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare